Hempol Bfduam hatırlamam mı ilk topik arkadaşımdın🤗😍 çok teşekkür ederim güzel duyguların için ya işte dediğin gibi nerden nerelere geldik 😍 Çok şükür bende bebekte iyiyiz her şey çok güzel geçti sadece dikiş ağrısı çektim ama bugün baya toparladım ağrıyıda 😍
Senaoztrk Bizde bugün 5 günlük olduk çok şükür 🤲😍 @Hempol Fasulyem2 @BeyzA-93-22 @Babyontheway @yagmrmr Burada sordugum sorulara cvb verdiniz bilmediğim konularda yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim güzel anneler 😊❤️
Tazeanne0134 Fasulyem2 ne yaptın doğum yaptım mı bide ilk evladın kaç yaşında bide benim.icinde dua eder misin oğlum 28 aylık ve çok korkuyorum nasıl olacak ne olacak bensiz durur mu beni öyle görünce ne yapar zaten hastane ye götürmeyi düşünmüyorum
Fasulyem2 Tazeanne0134 evet doğum yaptım 8 günlük olduk cnm şükür kızım 4 bucuk yaşında sıkıntı olmadı dikişim falan da olmadığı için hemen normal hayata döndüm tek bakıyorum çocuklarıma 🥰
yagmrmr Kızlar bende herşey için teşekkür ederim 9 ay boyunca konuştuk yardımlaştık 🙂 Güle güle büyütün bebişlerinizi sağlıkla .. bizde 4 günlük olduk çok şükür çok iyiyiz çok güzel bi duyguymuş tadını çıkarıyoruz şimdi 🥰 happy kids e geçelim artık kendinize çok iyi bakın güzel anneler 🥰❤️
Babyontheway yagmrmr doğum sonrası süreç nasıl gidiyor, dikişleriniz nasıl, benim 2. Günüm daha biraz acıyor
yagmrmr Babyontheway Benim dikişlerim oturur kalkarken yatarken biraz acıdı doktor 5 günlük ağrı kesici iğne verdi her gün vuruluyorum iyi geliyor , başım çok ağrıdı benim normal bi ağrı değildi ama bide kustum çok doktora gittik kan pıhtılaşması olmuş belden uyuşturulurken boşluk kalmış beynime sıvı gitmemiş o yüzden kan yaması yaptılar onun haricinde iyileştim çok şükür 🥰 yürüyüş yap çok çok iyi geliyor gerçekten . Ben çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı çok şükür hemen ayaklandım Senin nasıl geçti doğumun nasıl oldu 🙂
Babyontheway yagmrmr aaa çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir. Biz de sarılık olduk 4. Gün. Hastanede yatmak zorunda kaldık.
Tazeanne0134 Fasulyem2 maşallah canım darısı bana oğlumu anneme bırakacam inşallah sorunsuz atlatırız
Fasulyem2 Tazeanne0134 her şey yoluna giriyor cnm merak etme ben kızımla 1 geceyi bırak 3-4 saat ayrı kalmadım nasıl olcak diye düşünüyordum geceden yatış yapılmıştı doğum için 2 gece ayrı kaldık annem baktı eşim kaldı yanımda çok şükür hiç zorlamadı bu durum Allah yardım ediyor😊
Tazeanne0134 Fasulyem2 kız bende öyle bugün öğlen 3de doğum yaptım akşam 8e kadar teyzemler vardı şimdi eşim var oğlum annemin yanında şuana kadar sorun yok inşallah da olmaz
Tazeanne0134 Fasulyem2 sağol canım benim Allah herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yagmrmr Babyontheway Evet şuan iyiyim eski Halime döndüm 🙂 sizede geçmiş olsun çıktınız mı hastaneden bizde geçirdik sarılık ama hafif
Babyontheway yagmrmr evet çıktık çok şükür, kilolu bebek olduğu için daha çok etkileniyormuş, kan şekeri daha çabuk düşüyormuş. Ogün resmen bütün gün uyudu napsak kaldıramadık beslemek için. Meğer sarılıktanmış 😔😔 Yarın kontrolümüz var dua edin bitmiş olsun.