Fasulyem2 Hastanedeyim kızlar planlı normal doğum için geldim biliyosunuz ilk muaynede 5 cm açıklık çıktı 😅 sancım var ama sıklaşmadı 6 ya kadar beklicez suni sancı vericekler başlamazsa doğumum dualarınızı bekliyorum 🥰
35lavanta Fasulyem2 Ayyy seni merak ediyordum gördüm dahatladım Rabbim sağlıkla kolayca kavuştursun sizi ❤️❤️
Hempol Fasulyem2 hadi bakalım inşallah sağlıkla geçmiştir doğumun istediğin gibi 😍😍 yagmrmr inşallah sağlıkla bebeğine kavuşmuşsundur iyisindir inşallah 😍😍 Bende geldim hastaneye bekliyorum 😬
Bfduam Hempol canım, duygulandım seni okuyunca, hayrlı kucağına al yavrunu🤲 biz topik arkadaşıydık, beraber beklemiştik senle adetin gelmemesini, şimdi yavrunu kucağına alacaksın inş🤲 Haber cer hastane çıkışında.
Fasulyem2 08.55 te aldım bebeğimi kucağıma çok hızlı gelişti her şey inanamadım şu an emziriyorum oğlumu. Allah herkesi sağ salim kurtarsın 🙏🏻🥲🥲🥲
BeyzA-93-22 Fasulyem2 hayırlı olsun canım gözün aydın sırayla herkesin güzel haberlerini alalım inş 🤲😊
yagmrmr 8.30da doğdu tam şuan bende emziriyorum çok şükür ikimizde iyiyiz 3700 doğdu hiç korktuğum gibi değildi bakmalara doyamıyorum çok güzel bişey 😍
BeyzA-93-22 yagmrmr ayy ayy ayy hayırlı ugurlu olsun sırf dogurun da öyle sileyüm uygulamayı die bekliyorum 😊 mayıs anneleri doğuruyorlardı 😀 rabbim saglıklı sıhhatli bol bereketli uzum hayırlı ömürler nasip etsin bebişlerimize 😊😊🤲
Hempol Bfduam hatırlamam mı ilk topik arkadaşımdın🤗😍 çok teşekkür ederim güzel duyguların için ya işte dediğin gibi nerden nerelere geldik 😍 Çok şükür bende bebekte iyiyiz her şey çok güzel geçti sadece dikiş ağrısı çektim ama bugün baya toparladım ağrıyıda 😍
Hempol Bizde 11.30 geldik dünyaya çok güzel bi şeymiş ya aşırı derece mutluluk veriyor çok şükür Allah’a nasip etti bu duyguları tatmayı 😍 Ama sezeryan zormuş bence 😬 Herkesin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍😍 çok sevindim hepimiz adına @yagmrmr @Fasulyem2 @BeyzA-93-22 @Babyontheway