Beyzanurecer Minicikim hayırlı olsun. Ben de Mayıs 12 tahmini gösteriyor doğumu. Ama ikizlere hamileyim bakalım daha erkende doğabiliyormuş. Şuan 6+1 im ☺️
Minicikim Beyzanurecer ayy maşallah ikiz bebişlerimize🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲❤️
Beyzanurecer ecemcee evet ben 5+6 da vajinadan ikiz bebeğimin olacağını öğrendim. Henüz yeniyiz. Rabbim kucağmıza aldığımız günleri de nasip etsin.🤲🏻😌
Minicikim ecemcee en son salı günü (14eylülde) baktırdığımda beta HCG 3840tı cumartesiye kadar daha da artmış olacak o zaman görmemiz lazım sanırım
Minicikim Kızlar yarın kontrole gidicem çok heyecanlıyım acaba kese, bebek görülecek mi kalp atışı duyulacak mı diye dua edin nolur çok tedirginim
yagmrmr Minicikim benim doktorum vajinal ultrason ile gördü keseyi rahim içinde oluştuğunu söyledi ve 4 haftalık dedi seninde görünür heralde 🙏🏽😊
Senaoztrk Minicikim merhaba bende bgn 5+1 haftaligim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende pazartesi gidecem inşallah ozaman 5+4 oluyorum
Hempol Minicikim çok şükür gördük keseyi 🥰🥰 doktor 1 ay sonra dedi gel ama ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum kalp atışı için söylediğin hcg yle uyumlu dedi kesen 🤗
BeyzA-93-22 Minicikim hadi inş güzel haberler alırsın bebegin görünmemeside haftası daha erken o yüzden 7 veya 8 de görürüz haftamız aynı seninle
Yeniannee25 Tazee-annee yaa bende 20sinde kalp atışı duyucam 7+3 benimde 😊 hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşaallah 🤲🏻
BeyzA-93-22 Yeniannee25 inşallahhhh 🤲🏻🧿 ya insan ne kadar sabırsızlanıyor şimdiden elim karnımda annesi dötünü yesin diye seviyorum 😊 rabbim incitmesin bize sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin bizlere
Tazee-annee Yeniannee25 6+3benimde suan 🤩 20sinde gel dedi doktor ama ben yarın gidicem kalp atısı için tüm istediği tahlilleri yaptırdım sonuclarımı aldım yarın gdiidcem 💃🏻💃🏻
BeyzA-93-22 Yeniannee25 günlerin hep hızlı gectiginden şikayet ederken hamileligimi ögrendigimden beri günler gecmek bilmiyor 😊 inşallah o günlerde gelir tahminin var mı içinden gecen