Hempol yagmrmr adete 2 kala 56 adet günü ayın 10u 209 çıktı bugün baktırdım 2661 çıktı 🤗 sizin nasıl değerler 🤗 ben daha doktora gitmedim bekliyorum siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
yagmrmr Hempol ben çok ağrım var diye gitmek zorunda kaldım pazartesi günü 535 çıktı vajinal ultrason ile keseyi gördük 🤍 yarın bi daha kontrol edecek doktor bakalım kaç çıkacak merak ediyorum ☺️
begonvilko Hempol gördük canım çok şükür. Darısı başına olsun, sağlıkla huzurla hayırlı bir gebeliğin olsun inşallah ☘️☘️☘️
Hempol begonvilko oh maşallah 🤗 inşallah Allah razı olsun hepimizin gebeliği çok güzel geçsin inşallah 🥰🥰
Hempol yagmrmr keseyi görmeniz çok güzel değer daha da artmıştır yarın sizden de güzel haber bekliyoruz 🤗🤗
okuyor 14 gündür kesilmeyen kahverengi lekelenmem var. Doktorum aktif bir kanama alanı yok korkulacak bir şey yok dedi. Ama her WC gittiğimde görüyorum. İster istemez korkuyorum. :( Hepimiz bebeklerimize sağ salim kavusuruz inşallah.
Minicikim okuyor inşallah canım iyi düşün iyi olsun kahverengi lekelenme çoğu kişide oluyo çoğu doktorda normal olduğunu söylüyo kendini strese sokma o yüzden
Zeynod Hempol benimde 4+6 uygulamaya göre gecen hafta cuma beta 198 çıktı. Yarın özele gideceğim gitmeden tekrar yaptırmalımıyım? Lekelenmem oldugu için erken gidiyorum
ecemcee 6+3 çok şükür keseyi gördük şimdi bebişi görmek için ve kalp atışını duymak için kontrol gününü bekliyorum 🙏🏻
Minicikim ecemcee yaa benim kontrolüm 5+2 de olacak çok mu erken ya keseyi bebişi falan görür mü acaba yada daha sonra mı gitsem. İnşallah bir sonraki kontrolünde hepsini öğrenirsin canım hayırlı olsun🥰
Hempol Minicikim ben 5+0 da gitmiş olacam bakalım ama en azından keseyi görürüm diye düşünüyorum hcgler iyi sonuçta (Allah izin verirse )🥰
ecemcee Minicikim beta hcg 3000′i geçmiş olursa kese gözükür 😊 benimde normalde 5+2deydi kontrolüm ben bilerek 6+1de gittim ama bu seferde bebişi net göremedik çok küçük olduğu için birde ben karından ultrasonla baktırdım vajinal ultrasonla daha net sonuç alınıyormuş 😊
Beyzanurecer ecemcee evet ben 5+6 da vajinadan ikiz bebeğimin olacağını öğrendim. Henüz yeniyiz. Rabbim kucağmıza aldığımız günleri de nasip etsin.🤲🏻😌
Minicikim ecemcee en son salı günü (14eylülde) baktırdığımda beta HCG 3840tı cumartesiye kadar daha da artmış olacak o zaman görmemiz lazım sanırım
gunesligun ecemcee bende 6+0 da gittim. Bebeği göremedik. Doktr siZe normal mi dedi. İçim hiç rahat değil😞