Bebegmibkliyrm Benim eltim sabah aksam yiyodu cips delisiydi. Bisy olmadi valla. Benim aklima bile gelmez pek sevmem.
Alyaam yagmuryilmaz İlk üç ay bende hiç yemedim canımda istememişti bulantılardan ama sonrasında tutamadım kendimi canım bir iki tane kaçamak yapıyorum kola içmiyorum ama ara ara azıcık gazoz içiyorum 😁
Arzuylmz yagmuryilmaz canın çekiyorsa ye canım bana çok karıştılar hamileliğimde şunu yeme bunu yeme sürekli bebeğim çok zayıftı doğduğunda çok pişmanım çevremdekilerin lafını dinlediğim için
Pinkmom 2,3 tane alıp güzelce yerine bırakamıcağımı bildiğim için hiç ilişmiyorum☠️35 haftadır sabrediorum🤨Bi doğurayım cips partisi yapıciim✌🏻
Sevdemine Pinkmom ☺️☺️ Emin ol o zaman da sütümden geçerse, gaz yaparsa deyip emzirdiğin için uzak duracaksın.. ben öyle yapmıştım ilk kızımda☺️
yagmuryilmaz Sedefcann08 benim de kocam kıyameti koparıyor ama karnımızda taşıyan biziz sonuçta yavrumuzu zehirleyeceğimizi bile bile yemeyiz. Arasıra yemekte sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Sedefcann08 yagmuryilmaz keske neler neler dedim ama yok.cios denilince adam fittiriyor😀aksi gibi reklamlarda da hep cips
Aysenurtsr Nadirde olsa arada yogurt sosuyla beraber oturup bi paket yiyorum 😂 simdide kalkip yiycem 😋
Mervis yagmuryilmaz dayanamayıp yiyorum normalde sevmem ve çok yiyemem ama nedense tüm zararlı şeyleri canım istiyor yiyesim geliyor sonra da pişman oluyorum üzülüyorum 😔
Pinkmom Sevdemine Kuvvetle muhtemel öyle olur🙈Yeter ki o emsin sütümden yararlanabilsin sabrederiz nolcak☺️
selen8sefam Herşey kendi çapında zararlı canımın istediğini yiyorum hasta değilim hamileyim sonuçta 😄
Yaprakk Bende istediğim her şeyi yedim sakatat ve çiğ salam sosis gibi Ürünler hariç onları zaten tüketmiyordum ama hiç bişeyden kısmadım kendimi☺️
Zeynepsa yagmuryilmaz Sen deyince benim canım daçekti. Ben direk yiyorum doktoruma sormuyorum bile İçki sigara gibi bi madde değil sonuçta canım çekmiş yemiyim mi ::)
GokceGenc Aklıma gelmez normalde ama suan cok fena cnm cekti valla 😂 ruffles geldi aklıma direk 😊 abartmandan yiyim bari bnde 😍