2-prensesannesiii Fadiiik bende 5 aylikken ölü doğum yaptım. 40 gün kanamam oldu 40 günden 10 gün sonra kanamam oldu ilk adetimi gördüm.
poyrazinannesi3547 Fadiiik başınız sağolsun ama bi hassas içerik yazsaydınız keşke bende 5 aylık hamileyim ister istemez etkileniyoruz…
sehrengiz_8 2-prensesannesiii peki sizin kaybınız neden oldu daha önce hissedilebiliyor muydunuz acınızı deşmek gibi oluyor kusura bakmayın lütfen
2-prensesannesiii Fadiiik Evet 2 adet geçtikten sonra şuan hamileyim 11 nisan da gördüm son adetimi 22 haftalık hamileyim
Fadiiik poyrazinannesi3547 kusura bakma canim benimki riskli hamilelikti 4uz gebelikte sen uzulme allah bebegini bagislasin sana insallah
poyrazinannesi3547 Fadiiik bende 2 düşük yaptm Rabbim sabır versin tez zamanda sağlıklı evlatlarınz olsun inşallah
Fadiiik oykumoms kendisine Bi kafese tikamak laizm dunyadan uzakta ne telefon ne televizyon baya hassas Bir insan cunki
poyrazinannesi3547 oykumoms başlığı o şekilde yazmamak gerekir girmedende okunuyor zaten!!!!!!!!!!!!! tek ben değil bir çok kişi etkileniyor ki benimde 2 kaybım var .Rabbim kimseye evlat acısı vermesin ….
2-prensesannesiii Fadiiik Amin. Darısı başınıza. Ama stres yapmayın sakın olur mu olmaz mı diye de düşünmeyin. Allah a dua edin . Hayırlısı neyse o olsun . Bizi cennette bekliyorlar.
sehrengiz_8 Fadiiik rabbim acınızı hafifletsin tekrardan sağlıklı bir gebelik süreciniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
poyrazinannesi3547 Fadiiik Evet her insan gibi kaygılarımız oluyor sayfayı açar açmaz bunu gördüm ister istemez etkileniyor çoğu hamile kadında normalde belirtiyorlar hassas içerik diye girmiyor etkilencek olanlar neyse .
2-prensesannesiii Fadiiik 4u birden mi öldü. Ay Allah im ya ne acılar var. Başımıza gelince daha iyi anlıyor insan. Allah kimseye yasatmasin . Bende 21 haftaya girmek üzereyken kontrole diye gittim 1 ay önce ölmüş bebeğim . Hiç belirti bile olmadı .
2-prensesannesiii sehrengiz_8 Hic hissetmedim kontrole diye gittiğimde 21 haftama girmek uzereydim . Bebeğim 16.17. haftalarda ölmüş. Ben 1 ay gezmisim öylece ama hiç bir belirti olmadı. Normal doğum yaptım.
Fadiiik 2-prensesannesiii yaa hepsini mezara koydum Ama allahtan dedim napabiliriz ki allah verdi allah alir allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bizi cenette bekliyecek yavrularimiz