Ayseyyy Uyumayan anneler sohbet edelim nasıl gidiyor Benim vajinada ara ara sızlama ve bebek cok haraketli her akşam 00.00 la 2 arası doguruyorum diyorum ama sonradan gidiyor sancı
Bahar_kzlrmk00 Ayseyyy benimde o şekilde bebiş hareketli arada agrı yapıyor özellikle uzanınca daha cok baskı yapıyor kasıklarıma aha gelecek diyorum ama ne nişan ne su ne sancı devam ediyor sabırsızlıkla bekliyorum 😊
Shzdgn Ayseyyy 40+4 artık doğurmak istiyorum gelmiyor 🙄 hergun bugün doguriyim diye bekliyorum 🙆 sancı Ufak ufak geliyor gidiyor belirtti yok 😭
Ayseyyy umudunannesiii ben salı günü gittiğimde nst de ufak ufak sancıların var dedi dr ve kanala girmiş hazırlanıyor diyor ve 2 gündür 12 yle 2 arası vajinaya baskı sancı oluyor ama devam etmiyor bekliyoruz hazır nazır 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ sağlıklı gelsinler inşAllah
umudunannesiii Ayseyyy ne güzel canimm sanslisn ben ne yaptıysam doğum pozisyonuna giremedi bebism hala bekliyorm dört gün içinde belki girer diye
Bahar_kzlrmk00 Ayseyyy hadi inşallah hayırlısı ile alırz kucaklarımıza kimi annelerimiz son aylar korku oluyor ama ben çok hevesliyim doğurmak istiyorum nst de bile sancım cıksın diye bekliyorum çünkü doktorum hersey normal giderse 40 haftaya kadar bekletirim sonra ben başlatırm doğumu dedikten sonra insallah okadar bekletmez oğlum diye dua ediyorum 😂
umudunannesiii Ayseyyy o kadar Cok yürüyüş yaptım ki anlatamam egzersiz yaptım ve ucüncu katta oturuyorum devamlı in çık yapıyorum ama yok olmuyor
Ayseyyy Bahar_kzlrmk00 İnşAllah bende de korku oluyordu ama şuan direk ona kavuşmak istiyorum yaparım bi şekilde diyorum 😅 hatta sancım geldiğinde hadii kızım geliyomuusunn diyorum gel artık
Bahar_kzlrmk00 Ayseyyy kendimi görüyorum oturup konusuyorum annem nezaman geleceksin ben seni merak ediyorum diyorum ama oda içerde oynuyor keyifle 😂
Ayseyyy Bedia_53 yaa aynen keşke normal dogum içinde gün verilse 🤷🏻♀️🤭😅😅 heran olabilir gelebilir beklemesi çok tuaf zaman geçmiyor 😬
ulku0707 Bende 38+6 tam yerleşmiş bebek ama tık yok beyefendi den 😂ağrım oluyor ama gelen giden yok en çok çatım ağrıyor, kasıklarımda baskı var bakalım
Ayseyyy ulku0707 evet kasıkta baskı sızlama var bende sanki cocugun kafası cıkcakmış gibi cekıyolarmış gibi nedir bu yaşadıklarım bilmem ama düzenli sürmüyor 🤷🏻♀️