Nhrsn Merhaba kızlar son 4 gündür sol kasığımda ağrı var doktoruma gittim önemli değil diyip muayene bile etmedi korkmalımıyım bilmiyorum böyle şeyler yaşayan var mı
Arashsn Nhrsn aynı sorunu bende yaşıyorum 8haftakik hamileyim hatta çoğu zaman kramp şeklinde giriyor çok kötü oluyorum ama oluyomus herhalde birde benim bu ikinci hamilelik de yaşıyorum ilk hamileligimde kaşık ağrım yoktu
gizzzy35 Nhrsn 6+1 benimde ve ağrım var. Sanırım normal ama benimde 3 sene önce 15 haftalık bir kaybım var. O yüzden insan panik oluyor.
Esrazman Nhrsn son ayımdayim ilk hamile kaldigimdan beri agriyor . Az bisey idrar yolu enfenksiyonu var dedi
Nhrsn Arashsn daha önce bir bebeğimi düşürdüm onun vermiş olduğu bir korku var içimde doktor her ne kadar normal desede benim gibi yaşayanlar var mı merak ettim
Nureylaa Nhrsn normal ilk haftalar da yaşanıyor böyle ağrılar yine de çok fazla olursa bi doktora görünün
ZeynepCodur Nhrsn bende 8+2 deyim benimde ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bu haftalarda normal sayılıyormuş bir kaç kaynakta o şekilde okumuştum kanama olursa riskli olur demişti doktorum da
eezgitturk Nhrsn kanama gelmedigi surece sıkıntı yok derler. Ben gece uykudan uyanıyordum agri yuzunden. 8.haftaya kadar gecti. Suan 11.haftamdayim agri sizi yok cok sukur 😘
Nureylaa Nhrsn stres yapmayın inşallah normal ağrılardandır bende yaşadım ilk haftalarda hatta hala oluyo rahim büyüdükçe ağrılar oluyormuş 🙏
Arashsn Nhrsn doktor adet kanaması gibi kanaman olursa gel başka da gelme demişti ama.tBi bende endişe ediyorum inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
ZeynepCodur Nhrsn benim 2 gün kadar şiddetli olmuştu sonrasında gün içerisinde ara ara oluyor çok kafana takma rahim genişlediği için baskı yapıyordur eğer çok dayanamazsan doktorundan bilgi alabilirsin istersen
Nhrsn Nureylaa çok teşekkür ederim tüm anne adayları benim de dualarımda hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah ❤️🤲🏻
Nhrsn ZeynepCodur dediğim gibi muayeneye gittim fakat muayene etmedi inşallah rahim büyüyordur beni korkutan sürekli olması bu ağrımın