Betemmm Kızlar şuan 21.haftadayım ama artık bikini bölgemi temizleyemiyorum ağdaya gitmek istiyorum ağda yaptırıp sıkıntı yaşayan var mı içinizde
Arzuaksumom Betemmm neden sıkıntı yaşayacaksın ki yapan kişi zaten bizlerden daha hızlı ve acısız alıyor ama dikkat etmen gereken ürünün sana açılmış olması hijyen çok önemli benim ağdacım eve geliyor kendi ürünlerim var makinesini falan aldım
Bir_tospik_beklerken Hayır ben hep ağdaya gidiyorum 2 haftada bir şeklinde çok rahat mis gibi temizlik 😊
Betemmm Yavuzunannesi11 Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Betemmm Erken doğuma sebep oluyor birde deri inceldikçe kanama oluyormuş Buda enfeksiyona sebep oluyormuş vs işte kendim normalde eldivenle alıyordum jilet sürmek istemiyorum nefret ediyorum çünkü temiz gelmiyor
Zlyhky Betemmm 5 dk tertemiz oluyor evde ugrastigina değmez ayda 1 gitsen yeter zaten onu da doktor a gitmeden yaptır miss
Tunammm 35 haftalığım dün gittim yine de sorun yok kasmadan acıtmadan alıyor iyi bi yer bul cnm çok kolaylık sağlıyor.
ATC Betemmm 2 gebeliğimde de sürekli gittim valla hiç bi sorun olmadı tecrübeli birine git canım için daha çok rahat eder
Benimbebegim Betemmm 35+4 olucam 00.00 itibari ile ilk günden beri hiç kuaförden vazgeçmedim hala da kuaförde yaptırıyorum kişisel bakımımı hiç bir problem yaşamadım 🤗
Betemmm Yalnız ben Ankara’da yaşıyorum kuaförle hiç işim olmadı evlenmeden önce yaptırdım ağda başka yok hep kendim temizledim. Ankara’da güzel bi yer bilen var mı ben Keçiören’de oturuyorum tayinciyiz pek bilmiyorum buraları
leylasmomm Betemmm İncirlide Ömer Sarıoğlu kuaför var ben oraya gidiyordum ağda için çok temiz tavsiye edebilirim 😊 hamile kalınca ilk aylar gitmedim kendim hallederim diye şimdi de korkuyorum bi cesaret benim de gidip yaptırmam lazım
hulyAlper Kızlar ağda yaptırdıktan sonra sizinde bikini bölgenizde sivilce gibi şeyler çıkıyor mu? Hangi kuaföre gidersem gideyim hep bu sorunu yaşıyorum 🙁
badembid hulyAlper canım iltihaplı batık ve sivilcem çok oluyordu benim. Hatta bu sivilce yüzünden lekelenme başlangıcı bile oldu. Dermatloga gittiğimde lazer epilasyondan başka çarem olmadığını söyledi. Tek ve kökünden çözüm yöntemi lazer oldu. İnan bana hem lekelerim gitti hem tüylerim hem de sivilceler.. hamiyleysen şu an yaptıramazsın ama dayan doğurunca hemen lazere koş.
Seross10 Betemmm gebelik başından beri gidiyorum Doktorum onay verdi gayet iyi oluyor bir sıkıntı yok. 20 haftalık hamileyim daha ama bir sıkıntı yok çok şükür