Carpelidusler Durukayra daha erken değil mi 39 a kadar yolu var dönmesi için iğne sakıncalımızla son bir araştır bence?
Sebiile DenizD göreceli demek ki şans kavramı 😅 32. Haftaya kadar çalıştım tam tatil başladı yaşasın derken kızım hareketlendi hem sürekli yatmak zorunda kaldım hemde erken doğup küvezde kalmasın diye dua etmeye başladım 😇
DenizD Sebiile tabiki erken doğmasın zamanında gelsin de olsun yanıı açılmam olmıcak diye cok korkuyorum ondan şanlısın dedım
Sebiile Durukayra 42. haftaya kadar dönebilir neden hemen sezeryana alma derdindeler anlamıyorum. Bence bekleyin biraz daha. Tabi karar sizin ama
Durukayra Sebiile bende beklemek istiyorum ama dr beklersen dönmezse bebeğin suyun gelirse bebeği kaybedebiliriz diyor bende başka doktora gidecem
Arzuhyl 37+4 um ben de doğum 6 ağustos görünüyor hem sabırsızlanıyorum bir an önce goreyim diyorum hem de zamanında dogsun istiyorum iznim tatile gidecek hep çünkü. Nst de sancim çıkmıyor agrim sancim falan da yok oğlum doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş henüz. Tek sikayetim ayaklarim cok fazla sisti gerginlikten aciyor artik. Çatı muayenesi de olmadım daha belki önümüzdeki hafta bakar. Her gün bir kac tane hurma yemeye basladim ve yarim saat yürüyüş yapıyorum onun dışında genelde uzaniyorum evde acaba sureyi uzatmak gerekir mi ki?
Asli91 mervedefne bilmiyorum 🤷🏼♀️ Ama kanala girdiği gibi doğum oluyo mu ki🤔 en son aşağıya inmeye başlamış dedi bana.Tahmini doğum tarihi 12 ağustos ama okadar kalmaz dedi.
mervedefne Asli91 bana da baş aşağı dedi cnm sancim çıkmadı nst de ama bekliorm 3 ağustos doğum tarihm ama ne zaman dogacak bizim prenses bakalm
mervedefne Deletedmom18 cnm acilen almalari gerekir bebegin tehlikede olur diye acil sezeryana alması gerekmezmi
Deletedmom18 mervedefne bir defa dolanmış canım çok erken daha 36 haftalığım birşey olmaz inşallah ya dua edin
mervedefne Deletedmom18 insalalh cnm benimde en çok korktugn göbek kordonu o yuzden sırt üstü yatma derler hep yan yatarm sende öyle yap
Deletedmom18 mervedefne valla bende hep sırt üstü yattım hiç durmadan iş yaptım sanırım bunlardan oldu senin normal Doğum mu sezeryan öı canım kaç haftalıksın
mervedefne Deletedmom18 henüz doktorum bişey soylemedi bende anlamadim sordum daha bunu söylemek için erken diyor ama bebegim doğum pozisyonun almış şekilde kaç haftadır oyle de duruyo 38 haftaya girdim cnm bugün
Deletedmom18 mervedefne maşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin aman dikkat et canım az kalmış her an gelebilir bazen önemsemiyorlar deli ediyorlar beni
babyiscoming Bende 37+3 um yarın çatı muayenem var. Yürüyüş yapıyorum evim 4. kat asansör yok evde de işimi görüyorum ama ne durumda bilmiyorum. Yarın öğrenelim ona göre hurma ve başka şeylere baslicam 😊