mervedefne Elfdrnncm aminn cnm benimde catima bakmadı dogumun nasıl olacağını da soylemedi 39.haftada cati muaynesi yapılıyor diye duymustm
Nebiyeee mervedefne bende bugun tam 38 oldum güne gününe ayniyiz demekki😂 hic agrim sancım yok urfadayım ben aşiri sıcak bekliyoruz bakalim
mervedefne Nebiyeee sanirim aynı günuz cnm aynen belirti yok ama sicaklarda çekilmez oluyor bir an önce doğsn diyorum bazen son adet tarhn 27 ekimmi
Deryak Bende 34+4 haftalık ikiz hamileyim aslında Ağustos’un sonu 40 hafta doluyor ama ikiz oldukları için Ağustos’un başlarında olur diyor doktorlar bakalım inşallah 36-37 yi görürüz
1987gokce mervedefne benim annem Adanalı çok severim oraları buz gibi olur mis gibi o yaylalar 😊 ay istanbuldan nefret geldi artık inan hem kalabalık hem sıcak hem insanları kaba inan oraları daha iyi. Imkan olsa terk edicem buraları.
mervedefne 1987gokce gerçekten dediğin gibi güzel yer canım yaşam olarak mersin güzel tabi ıstanbul kalabalık ben istanbula hep su gözle bakalım gezilecek bir yer ama yaşanacak bir yer değil derim
MucizemE DenizD doktor bol bol yürü dedi squt hareketleri yap dedi birde ev işi ama kendini yoracak şekilde değil dedi bugün evi temizledim bel ağrısından duramıyorum. 😔 Akşam da yürüşüye çıkcam birde hurma yemeye başlıcam ☺️
mervedefne DenizD bilmiyorum cnm ama ben yürüyüş yapiom merdiven cikiyorm evim 4.kat evde egzersiz hareketler öğrendim doktorumdan onları yapıyorum kanala girer mi bilmiom ışte başka napabilirz ki acaba ilk hamilegm biraz tecrubesizm
Sebiile DenizD göreceli demek ki şans kavramı 😅 32. Haftaya kadar çalıştım tam tatil başladı yaşasın derken kızım hareketlendi hem sürekli yatmak zorunda kaldım hemde erken doğup küvezde kalmasın diye dua etmeye başladım 😇
MucizemE DenizD bana başla artık bugün den sonra dedi 37 haftalık olduk erken olsa başla demezdi sanırım🤷🏻♀️ Sen haftanı tam bekle ama Doktoruna da sor bir. Canım
Asli91 mervedefne salı günü gitmiştim doktora 36+5 haftalığım.Bebek kanala girmiş.Son kontrolde aşağıya iniyo dedi doktorum.Notmal doğum görünüyo şimdilik çatı muayenemide oldum bi sorun yok.Haftaya doktorum izinli o yokken bişey olursa diye korkuyorum sadece 😬 Bide karnım sertleşip ortada toplanıyo böyle patlıcak gibi bi his oluyo.
mervedefne Asli91 o bende de oluyor cnm ama bebegin kanala girmisse doğum gerçekleşir yani neden henüz dogurmadn ki
BabyDuru Bende bugün 38 haftaya giriyorum nst de geçen hafta normal çıktı dr alttan muayene yapmadı hersey normal gözüküyor dedi bi sorun olmazsa normal olacak ağustos 3 doğum dedi korkudan epidural düşünüyorum ama kararsız kaldım Rabbim hepimize kolay dogumlar versin inşallah
mervedefne BabyDuru amin cnm aynısını bana da dedi doktor 3 ağustos doğum dedi bekliyoruz bakalim hayırlısı
Melekleriminannesi BabyDuru günlerimiz aynı benim oğlumda nasipse 3 Ağustos görünüyor doğumu ikinci çocuk ama yine heyecan var ve sanki ilk gibi yeni şeyler öğreniyorum pazartesi gittim kanala girmemiş hala nstye bağlandım normal dedi banada benim doktorum son hafta bakıyo alttan Çarşamba bidaha gidicem bakalım inşallah alır doğum pozisyonunu şu sıra korku sardı sezeryan korkusu normal kadar rahat doğum yok
Durukayra 37 olduk bizde ama benim bebeğim hiç baş aşağı dönmedi dr dönmez deyip ciğer geliştirici iğne yapalım 38 haftada alalım diyor sizlerde durum nedir bebeği benim gibi olan var mı?yardımcı olursanız sevinirim?
mervedefne Durukayra doktor nasıl net cevap vermiş cnm belki döner yani 38 haftada sezeryanla almayı mi düşünüyor hayırlısı olsun o zaman ne diyelim vardır doktorun bir bildiği
Carpelidusler Durukayra daha erken değil mi 39 a kadar yolu var dönmesi için iğne sakıncalımızla son bir araştır bence?
Sebiile Durukayra 42. haftaya kadar dönebilir neden hemen sezeryana alma derdindeler anlamıyorum. Bence bekleyin biraz daha. Tabi karar sizin ama
Asli91 mervedefne bilmiyorum 🤷🏼♀️ Ama kanala girdiği gibi doğum oluyo mu ki🤔 en son aşağıya inmeye başlamış dedi bana.Tahmini doğum tarihi 12 ağustos ama okadar kalmaz dedi.