deletedmom2014 Mel2 Günlerce hiç kalkmadan yattım. Ağır bişey kaldırmadım kendimi çok korudum benimki çünkü tam sınırdaydı. Şükür düzeldi 😊
Kelebekmadam Ilkayy bende yani dün detaylı için çok bekledim mesela sandalye yoktu bir saat neredeyse ayakta durdum gezmeye felanda bazen çok gidince fazla yürüyorum ne bilim herşey Allah’tan
Ilkayy Kelebekmadam öyle herşey allahtan yinede dikkat et canım sen. Ben haftam ilerledi diye dikkat etmedim 30 dan önce olan haftalar dikkat etmeli
Kelebekmadam birseny of korkulu rüyam benim Altan muayene olunca çok korkuyorum kastığım içinde canım yanıyor :(
Nisssss Kelebekmadam Doktorum rahim uzunluğunu bulan adamın yanında çalışmış Amerika’da.benim 28 e düşmüştü hiç önemsemedi.şu an 31 ve kendi kendine artmış.rahim ağzı kapalıysa hunileşme yoksa ölçüm bile yapmıyor Doktorum.
birseny Nisssss benim maalesef bugün 29 a düşmüş 27+6 dayız. Pazartesi serklaj var yani dikiş atılacak inşşşh sağlıkla bekler yavrum zamanında gelmeyi
Kelebekmadam birseny bu haftada serklaj olur mu acaba haftanız iyi gibi duruyor 36 ya kadar idare etmez mi
birseny Kelebekmadam evet ama tüp bebek riskli diye hiç riske atmayalım dedi doktorum serklaj ve sürekli yatışla zamanında doğar inşşşh . Sizinki kaçtı serklaj oldunuz değil mi kaçıncı haftada olduğunuz şu an kaç haftalık
Kelebekmadam birseny ben 20 haftalığım serklaj olmadım aşırı kısa bulmadı benimkini kaç mm olduğunu söylemedi hafif kısa buldu ayrıntılıda