Delyyy BurcuDiner benim 5 haftalik oluyo yarın dün keseyi gördü ama GS 0.80 cm yaziyo 8 milim sizce iyimi siz keseyi gördünüz mü
BurcuDiner BurcuDiner Delyyy haftaya cuma günü bir daha çağırdı o zaman net bir şekilde görürüz dedi ben ailemin yanındayım şimdi geçici olarak gittim doktora kendi evime döndüğümde doktora gidip herşeyi sorucam ☺️
Defnenil Gks ne yazıkki bendede öyle 29 hafta içerisindeyim birde sıcaklar cabası sanki zaman gecmiyor eşime diyorum biri beni uyutsun doğum günü uyandırsın diye😂
Delyyy BurcuDiner bnm ilk kontrolumdu ilk 1 hafta sonra gel ddi sonra 4 hafta sonra ddi yine 1 hafta sonra gel ddi bende perşembe gdcm biraz tersti ne kadarlık oldugunuda demedi
Denizliche Gks bana da geçmiyor sanki 9 haftaligiz,ogrendigimde 4 haftalikti sanki aylar geçmişte hala yerimde sayıyor gibiyim
YagizAsyaMom Eşime 375 gün asker şafağı saydım şimdide oğluma sayıyorum 170 gün kaldı ama geçmiyor sanki durmuş zaman işlemiyor böyle düşünüyorum ama Allah affetsin ve sabır versin birazda sabırsız ve pimpirikli olunca hiç geçmiyor demek ki yalnız değilim 🤗