Asli91 Gks banada hızlı geçiyo halbuki son zamanlar geçmez derler 🤔 uygulamaya göre 23 günümüz kaldı🤗
Delyyy BurcuDiner benim 5 haftalik oluyo yarın dün keseyi gördü ama GS 0.80 cm yaziyo 8 milim sizce iyimi siz keseyi gördünüz mü
Pakize13 BurcuDiner benimde öyleydi 8 .haftaya kadar öyle şuan 14. haftadayım şimdide diyorum ki nasıl geçmiş bu kadar hızlı haftalar
bebisimbenmmm ayyy bende cok sıkıldım yaaaa ne yapsam da aynı 30. haftam bana iyi gelmedi sanirim umarim 31. haftam güzelliğiyle gelirde kendimi toparlarım 😕
BurcuDiner Arkadaşlar bişey sorucam size 5 hafta bitti benim ama karnımın içinde çok ağrı oluyor sanki bıçakla kesiyorlar doktor normal dedi 1 hafta 10 gün daha devam eder böyle olan varmı
Gnlckmk Bana da geçti çok şükür 14 günümüz kaldı bitmez dedim ama çok çabuk geçti zaman BurcuDiner benim de olmuştu ilk başta evet geciyo sonra kese rahime yerlesiyo . Demişti ve normal dedi yatıp dinlen geçer ins
Mucizebebegim BurcuDiner. Bende 4 haftaligim sol kasigim surekli agriyor yerlesme agrisi sanirim aonradan gecicek diyorlar
Pakize13 BurcuDiner daha uzunda sürer 10.haftada anca toparlarsın benim yeni yeni geçti ben 14. Haftadayım
PrensesMirayinannesi 39 hafta oldk kizlar son gunler gecmek bilmio bugun yarin diye diye 1 haftayi daha geride biraktik rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins saglicakla gelsin kucuk pitirciklar
Yogurtlupilav “Zaman geçmiyor” sıkıntısı yaşarken “okunacak çok kitap, araştırılacak çok kalem var nasıl yetişecek?” Telaşını da aynı anda yaşayan bir ben miyim 😂