Kbrdmr93 ZeHRAa valla şimdi başbaşlar doktor normal olabilir diyor da ben çok korkuyorum açıkçası ikiz olduğu için 🙄
Kbrdmr93 ZeHRAa henüz bişey demedi doktor keşke dese ama ben çok kötüyüm ne otura biliyorum ne kalkabiliyorum sırtım kırılacak gibi hissediyorum 😕 bana kalsa şimdi al diyorum da doktor yok daha var diyo
ZeHRAa Kbrdmr93 suan kaç haftalıksın cnm o ağrılar bendede mevcut resmen gece uykusu haram oldu uyuyamiyorum bende az daha dursun lar istiyorum ama doktorum tatile gidiyormuş miyad ikiz için 37 haftaymış bide ole soyledi
Kbrdmr93 ZeHRAa 36+5 canım en azından doktor haftaya gel Doğuma dese bile rahatlatacam yapım minyon çok zorlanıyorum nefes darlığı yürüyemez oldum şişti her yerim😫
AyeKantar 1234 hem sancım var 3 cm açılmam var ayrıca bebek kanal girmiş boynuna kordon dolanmış doktorum riske atmak istemiyor
mervekarlidag AyeKantar canım dün tam 35+0 da suyumun gelmesi sebebiyle normal Doğum yaptım bebeğim 2340 gram doğdu çok şükür bi sıkıntısı da yok emiyorda bugün taburcu olucaz inşallah
ZeHRAa Kbrdmr93 anlıyorum cnm senin haftan guzel maşallah ben uzun boyluyum onun çok faydası oluyo evwt belki der 37 oluyosun cunki haftan güzel
Kbrdmr93 ZeHRAa bugün geldim doktora ultrason da 35+5 çıkıyorlar ntsde sancı çıktı cuma tekrar çağırdı da bakalım
ZeHRAa Kbrdmr93 1 hafta gerimi oluyo ozaman cnm hiç kafana takma ölçümler doğru cikmiyo gerçekten doğa bile haftan güzel kilolarida iyise hic sorun olmaz Rabbim sağ sağlim almayi nasip etsin kucamiza
Kbrdmr93 ZeHRAa sağol cnm biri 2 kilo biri 2buçuk falan sende inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrularını 🙏🏻💕
Kbrdmr93 ZeHRAa doğum hikayeni bekliyorum canım sabırsızlıkla ☺️hayırlısıyla kucağına al minnakları inşallah 🙏🏻💕