Arzuaksumom Damli paylaşımlara dikkat mi etsek başlığı aleni neden yazıyorsunuz ki herkes hamile ve kötü etkileniyor
Damli Arzuaksumom hamile birinin vefatını yazmışım zaten hassas olduğu belli bir şey burda dua edin diyorum siz ne diyorsunuz evet dikkat edemedim nerden düzeltebilirim diye de sordum bir başkasına zaten tekrar aynı şeyi yazmanın manası ne
Pinar17 Damli hmm Allah tüm hamilelere yardım etsin valla en hassas olanlar biziz umarim hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza 🤲
Arzuaksumom Damli konu başlığını görünce yorumlarınızı tek tek okumadım başkası yazmış yazmamış bakmadım zaten adminlere ben bildirdim onlar düzeltti
Hilal-95 Damli geçen gün mahallemizde duydum aynı olayı acaba burdakı kadınmı bende 7 aylığım çok etkıledi beni allah rahmet eylesin seyrantepedemi oturuyor acaba
Hilal-95 Damli Yaa demeki kaderleri aynı allahım rahmet eylesin burdada aynı olay oldu bebeği aldılar annem vefat etti ben çok üzüldüm mevlam cennet eylesin mekanını
Damli Arzuaksumom Düzeltiliyormuş yani sonuçta mevzu olacak şey değil biz ak diyoruz sen ne diyorsun bir git işine arkadaşım ya