Damli Çok etkilendim bebeği yoğun bakımda onun için dua eder misiniz kızlar Allahım kimseyi evladından ayırmasın 2 yaşında da bir kızı vardı çok acı çok
Gunesim1 Damli Allah rahmet eylesin… Gerçekten çok acı…kaç aylıktı nasıl gelişti detay verebilir misiniz?
Alyaesmaa Damli Benimde 35haftalık arkadaşım koronadan vefat etti bebeğini doğum yaptı bebek vefat etti 1hafta sonra kendisi🤦🏻♀️ Dikkat etmek gerekiyor hamileysek özellikle öksürmekten mahfoldum diyordu bana aklıma geldikçe kötü oluyorum.
mehmel54 Damli Rabbim bebeği sağlığına kavuştursun annesine kavuşamadı yavrum çok üzüldüm Allah hep yanlarında olsun kötülük zeval vermesin minik sabilere 😞
Damli Gunesim1 7 aylık hamile hemşireydi kendisi çalışıyordu ama hastanede kapmamış bir düğünde kapmış acil olarak bebeği aldılar önce sezeryanla bir haftadır yoğun bakımdaydı malesef bugün vefat etti 2 yaşında bir kızı var eşi de polis memuru aynı yerde görev yapıyoruz onlarla bebek de su an riskli bir durumda
Pinar17 Damli Allah rahmet eylesin.. mekânı cennet olsun inşallah… rabbim çocuklarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. bir seyi merak ettim hemşire demişsiniz ya acaba aşı olmuş muydu ?
Deletedmom93428 Damli Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama keşke hassas içerik yazsaydınız burda hamile herkes sonuçta kafasına takanlar olabilir 🙏
Damli Deletedmom93428 nerden düzeltebilirim peki ben baya taktım duyunca ağlamaktan bir hal oldum çok etkiledi beni
Cinarsmom21 Bende 8 aylık bir tanıdığımızı kaybettik başka bir arkadaşım yoğun bakımda yattı gerçekten hamileler çok risk altında yarında binamda düğün var 1 haftadır gelen giden çok oluyor diye dış kapımı bile açamıyorum. Yarın ne olacak hiç bilmiyorum, 😔
Gul1903 Bu hastanede kalan yada vefat edenler aşı olmuşmuydu acaba bilginiz var mı Allah rahmet eylesin vefat edenlere çok üzüldüm 😑😑😑
Hilall35 Damli az once Babamin grip olduğunu öğrendim bende yanındaydım daha once covid geçirdim 17 haftalıkken şimdi 38 haftaligim cok korkuyorum tekrar kaparim diye bir an önce gerçekten su illet bitse insanlar daha dikatl8 davransa çok üzüldüm Allahım sabır versin.