blueberyy00 elfmoom hım bilemedim canım hamile kilodu daha rahat olabilir o zaman sana pentideki rahat olmuyorsa şimdilik ben rahat kullanıyorum bakalım nere kadar gidecek insalah boşa vermemisimdir parayı kullanabilirim ileri aylarda ,,🙊
2melekannesi_ marbling10 aa öyle mi demekki üründen ürüne değişiyor 🙊 ben de yazın hep lastikli giydim ama karnım büyüdükçe iz yapmaya ve beni rahatsız etmeye başladı hamile pantolonuna geçiş yaptım direkt şimdi çok hafiflemiş hissediyorum🥲
marbling10 2melekannesi_ şu aerobin kumaşlı bol bol yazlık pantolonlar var ya onlardan aldım hep, normalde 38 giyerim hepsini 42 beden aldım rahat oldu :D
2melekannesi_ marbling10 benim de onlardandı hamilelikten öncesinde vardı yeni almadım ama hep 38 bedendi demekki beni ondan sıktı😅
Minnacikbiranne elfmoom yapmadı canım hala ilk günkü gibi duruyor çok güzel kaliteli çıktı. S beden aldım s beden hala giyiyorum ben de sen gibi zayıfım hamile kotu da almadım daraltıyor insanı sıcaklarda ama sen alabilirsin kışa denk geldiği için
Pinarrsu elfmoom merhaba, ic camasir olarqk asagidaki link faydalanabilirsin, ic camasir gecelik vs cok iyi ve rahatlar, ben kullanıyorum. https://www.blackspade.com.tr/?gclid=CjwKCAjwhOyJBhA4EiwAEcJdcXAnSWBoNelfN0j3u6Ha7xUwajWW9GB7ykHPLNUO_OBtilJxK84qGRoCmZ8QAvD_BwE Kiyafetde pentinin hamile taytlari guzel, cok hamile kiyafeti gibi degildr büyük beden olarak istedigin seyleri alabilirsin :) Göğüs kremide lansinoh aldim, ayrica doktorum e.vitmani ampulleri tavsiye etti. Ama sana daha erken bunlari kullanmak :)
Sumeyrax elfmoom karın bölgemde kaşıntı başladı 16. Hafta gibi kremleri sürünce kaşıntı geçti, pul pul oluyordu o da gitti. Çatlak yok şu an 24. Haftadayız ama krem kullanmadığım kalça gibi yerlerde çatlaklar oluşmuş. Demek ki faydası olmuş diyorum ☺️
Birgul elfmoom Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb. katalog markaları hakkında post açılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐
elfmoom Seda_nrr @Birgul merhaba ben o katalog markası ile ilgili post ya da yorum yapmadım. bana o markanın önerisi geldi bende kullanmadığımı söyledim🙏🏻🖤
Seda_nrr elfmoom @Birgul bende herhangi bi katalog önerisi sunmadımki zaten ? Burada her türlü markadan kullanıp memnun kaldığımız ürünleri birbirimizle paylaşıyoruz uyarı ne içindi anlamadım ?
badembid elfmoom krem olarak lierac öneririm benim 2. Kutum her gün düzenli kullanıyorum hiç çatlamadım daha ( düzenli kullanmak çok şart)yürüyüşten sonra at kılı fırçası ile karnımı ve basenlerimi fırçalıyorum kremi sürüyorum.onun dışında vazelin ve Hindistan cevizi yağı da güzel nemlendiriyor. Kıyafet olarak pentinin hamile taytını kullanıyorum oldukça memnunum 1.65 boy 60.5 kiloyum 6 aylık hamileyim S beden oldu tavsiye ederim önümüzdeki ay M’sini de alacağım. Zara ve mango yeni sezon oversize 2-3 tshirt aldım ve üstüne de oysho sweatshirt altıma siyah tayt ve spor ayakkabı (sneaker) ile avukatım adliyede koşturuyorum mesela gayet şık duruyor 😂😍 vücut kremim ise yves rocher’ın kokusuz ve renksiz vücut kremini kullanıyorum
elfmoom badembid hemen kreme bakacağım hemen şişti karnım çünkü🤭 at kılı fırçası ne işe yarıyor? Pentinin taytına bakayım 2 tane lc waikikiden aldım bayıldım🤭 ama yetmez çünkü ben tayt aşığıyım🙏🏻 ne kadar da ben 🤭 adliye de tarz bir kadın vaarr🤭
badembid elfmoom at kılı fırçası kan dolaşımını hızlandırdığı için çatlak ve selülit oluşumunu engelliyor canım ben hamile olmadan önce de kullanırdım😌 Kremi düzenli kullanırsan faydasını göreceğine eminim☺️☺️ Hemen bak pentiye bu ara indirimdeydi çünkü 😍 teşekkür ederim canım benim 🥰😘
elfmoom Seda_nrr katalog ürünleri isim olarak verilmiyormuş yasaklanmış🤷🏼♀️ büyük markalarda sorun yok ama kataloglarda yasak varmış🤷🏼♀️
Berrycherry elfmoom ben de tayt çok severim ama normalde de bacaklarım ince olduğu için üstüme olan tayt çok zor bulurum. Şimdi nasıl bulucam hiç bilmiyorum🙈 pentinin jean görünümlü hamile taytından aldım şu an kargoda bekliyorum bakalım nasıl çıkıcak. millanın meşhur fitilli taytlarından aldım hem pamuklu olmaması hem de tüm detayları belli etmesi yüzünden hiç beğenmedim ama vücudu güzel sarıyor o ayrı☺️ sizin de baktıklarınızdan beğendiğiniz olursa paylaşır mısınız🙏🏼🌸
elfmoom Berrycherry ben de tayta bayılırım, asla kalın olan inceltici taytları sevmem. Lc waikikiden aldım, o kadar güzel ki varla yok gibi hiç sıkmıyor 🙏🏻 kesinlikle tavsiye ederim
Ogretmenanneyim elfmoom canım nasılsın postunu görünce yazmak istedim seninle konuşmuştuk izmirliydin 🐣seni tanidigimda daha çok yeniydin galiba ne ara 3 aylık oldun 🥰
elfmoom Ogretmenanneyim 🥰🥰 iyiyim kuzum sen nasılsın? evett konuşmuştukk, hatırlıyorum🙏🏻 evett 3 aylık olduk bile maşallah , şükürler olsun Rabbime 🥰 cinsiyetini bile gösterdi 🖤
Ogulcanmoms elfmoom Mağazalarda hiç güzel şeyler yok hele ki hamile diye 2 , 3 parça şey koyuyorlar canım. Bence internetten al orda seçenek ve model daha çok var 🐥
elfmoom Ogulcanmoms evet ama ben beden falan bilmediğim için hamilelikte geçen gün gittim baktım. en azından bedenimi falan öğrenmiş oldum hamilelikte ama kesinlikle haklısın asla mağazalarda hamilelere bir şey yok.. internetten aldım🥰