elfmoom Susamtanem2 o kadar kaliteli mi😳 nasıl cezbettii beni hemen yarın olsun da alayıımm🤭 evet zeytinyağı çok tüketiyorum zaten çeşme ıldırlıyım, kendi zeytinliklerimiz var saf organik zeytinyağı kullanıyorum🤭 içmeyi bile çok severim. ay benimde öyle göğüslerimde falan bütüüünn damarlar belli oluyor :)
Susamtanem2 elfmoom ben hamile pantolonu falan kızımda aldıklarımi sadece dışarda giydim şimdi aldığım taytı da genelde ay ay foto çekeyim diye öyle her zaman giymedim yazın hava sıcak hep elbise ile geçti Ohhh ne güzel yarasın şifa olsun ben bebeğimin vücudu içinde ne losyon kullandım ne pişik kremi hep zeytinyağı
Minnacikbiranne elfmoom ben Colins ve maviden büyük beden salaş erkek tişörtü aldım altına da hamile taytı aldım . 9 aydır tişört tayt geziyorum mis gibi :D bide salaş elbiseler giydim efil efil ama yazdı. Senin kışa denk geliyor. Sen ancak böyle işte hamile taytı üstüne de salaş gömlek vs yapabilirsin en rahatı o canım. Pentide çok güzel hamile iç çamaşırları var LCW’de de var. Bide defacto hamile giyim konusunda benim beğendiğim bi mağaza çünkü taytımı da ordan aldım aşırı rahattı. Hamilelik boyunca taytı geçirip geçirip çıktım :D
elfmoom Minnacikbiranne diz yaptı mı peki? ay evet zaten bayılırım tayt gömlek deri ceket yapmaya tam benlik🤭 bi hastaneye gideriz zaten pandemi de bir yere çıkmak mümkün değil
blueberyy00 elfmoom yok hayır normal çamaşır kaç kilosun ben 55 kilolardayim su an m gayet iyi geliyor üst bolgeme göre benimde alt bölgem hafif daha toplu ama şimdilik memnunum karnım büyüdükçe kilo aldıkça nasıl olur bilmiyorum ama alırken hepsini aynı almim ki ayim buyudkce rahat giyerim dedim son aylarda belki xl olanda kurtarmaz o zaman hamile kilota geçerim
Minnacikbiranne elfmoom yapmadı canım hala ilk günkü gibi duruyor çok güzel kaliteli çıktı. S beden aldım s beden hala giyiyorum ben de sen gibi zayıfım hamile kotu da almadım daraltıyor insanı sıcaklarda ama sen alabilirsin kışa denk geldiği için
Berrycherry elfmoom ben de tayt çok severim ama normalde de bacaklarım ince olduğu için üstüme olan tayt çok zor bulurum. Şimdi nasıl bulucam hiç bilmiyorum🙈 pentinin jean görünümlü hamile taytından aldım şu an kargoda bekliyorum bakalım nasıl çıkıcak. millanın meşhur fitilli taytlarından aldım hem pamuklu olmaması hem de tüm detayları belli etmesi yüzünden hiç beğenmedim ama vücudu güzel sarıyor o ayrı☺️ sizin de baktıklarınızdan beğendiğiniz olursa paylaşır mısınız🙏🏼🌸
2melekannesi_ elfmoom beli lastikli pantolon yazılmış yorumlarda ama çok önermem özellikle büzgülü lastikler çok iz yapıyor karında çok rahatsız ediyor düz kalın lastiklilerden bulursanız olabilir daha rahatlar. Onun dışında bir kot bir siyah hamile pantolonu aldım ben lcw işimi görüyor zaten çok evden çıkmıyoruz malum pandemiden. Son olarak biraz daha soğuklarda triko pantolonlardan alırım diye düşünüyorum hem beli rahat olur hem sıcak tutar.🤗 çatlak kremi için de burdaki annelerin yorumuna bakarak çok pahalı kremlerin de genetiğiniz yatkınsa işe yaramadığını gördüm o yüzden doğal yağlar kullanıyorum kantaron gibi 🌸
elfmoom 2melekannesi_ aaa gerçekten mi? yarın hemen bi bakayım şimdi bile rahat değilse almam zaten.. belimi sıkan şeylerden hoşlanmıyorum çünkü fazla.. beyaz ve ince tenli olduğum için çatlamaya morarmaya çok müsaitim
marbling10 2melekannesi_ yok ben çok memnunum sıkı lastik değil ve zaten büyük beden aldım ama büyük beden gibi de durmuyor. Hamile pantolonundan daha rahat hatta bunlar.
marbling10 https://www.penti.com/siyah-gogsu-destekli-atlet-zidPHCACUTO16SK-b1?tracking=searchterm:destekli%7Catlet https://www.penti.com/latte-nude-colors-highrise-slip-kulot-zidPLWBRNZA21SK-LTT https://www.penti.com/ten-nu-basic-kapli-sutyen-zidPLNUKAPS12IY-SKI?tracking=searchterm:kapl%C4%B1%7Cs%C3%BCtyen @elfmoom bunlar çok kullanışlı, kumaşları da doğal kumaş.
2melekannesi_ elfmoom evet evet çok sıkmamak lazım zaten bebek de içerde rahatsız oluyor gibi hissediyorum ben öyle olunca 🙈
2melekannesi_ marbling10 aa öyle mi demekki üründen ürüne değişiyor 🙊 ben de yazın hep lastikli giydim ama karnım büyüdükçe iz yapmaya ve beni rahatsız etmeye başladı hamile pantolonuna geçiş yaptım direkt şimdi çok hafiflemiş hissediyorum🥲
marbling10 elfmoom evet gerçekten hem kumaşları çok rahat hem kendileri, ben 1 beden büyük almıştım kendi bedenimden, hamileliğimin sonuna kadar kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım
Seda_nrr elfmoom Aaa öylemi herkese iyi gelmiyor demekki..Göğüs içinde hinstan cevizi yağını kullandım hep son bir aydır lansinoh krem kullanıyorum canım
blueberyy00 elfmoom hım bilemedim canım hamile kilodu daha rahat olabilir o zaman sana pentideki rahat olmuyorsa şimdilik ben rahat kullanıyorum bakalım nere kadar gidecek insalah boşa vermemisimdir parayı kullanabilirim ileri aylarda ,,🙊