[silindi] Kızlar 36 haftalığım sabahtan beri hiç hareket etmedi kahvaltı yaptım bal falanda yedim ama hareket yok 10 gibi de burnum kanadı , biraz da bel ağrım var ? Sorun varmıdır sizce
balbocegim27 [silindi] doktor 2 saatte bi kendini belli etmeli demişti bana haftan da ileri bi git doktora
Sermec27 [silindi] doktorum bu haftalarda günde en az 10 kez hareket olmalı demişti 3 saatten fazla hareketsiz olmaması lazım demişti biraz daha takip edin hala hareket etmezse bence bir acile gidin
Sevilss [silindi] benimkide bu aralar sabahları uyuyor o dikkatimi çekti burun kanamasına da gebelikte normal derler ama yinede doktora git istersen
[silindi] balbocegim27 evet hep belli eder kendini ama bu gün bi değişik 😐 bir acile gideyim yarım saat daha bekleyip
[silindi] Sermec27 çok hareketlidir normalde canımı felan acıtır ama şimdi hiç tepki yok bende korktum 🥺 biraz bekleyip dr gideyim olmazsa 😥
219Eyll [silindi] dün bende hareketleri azaldı diye gittim bir sıkıntı çıkmadı .şükür herşey yolundaymış . inşallah sizdede bir sorun çıkmaz .fazla beklemeden gidin bence
[silindi] 219Eyll çok şükür 🤲🏻 Peki nedenine ne dedi azalma olması ne demekmiş yani siz kaç haftalıksınız
Sermec27 [silindi] Rabbim oğlunu sana bağışlasın inşallah kardeşim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah mutlaka yazın doktora gidince
219Eyll [silindi] beslenmene dikkat et dinlenmene dikkat et sürekli hareket halinde olursan bebek uyur dedi .eğer hareket azlığı devam ederse gel detaylı bakalım bebekte sorun olduğunun göstergesi olabilir dedi doktor.bugün hareket ediyo çok şükür . inşallah bu sizin bebişte hareket eder biran evvel
[silindi] Sermec27 amin cümlemizin evladını inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim haber veririm tekrar dan Allah razı olsun 🤲🏻
minikprensimmm123 [silindi] Canım bekleme istersen git hemen ama endişe etme belki çok yoruldun uyuyordur bebişin aklına kötü getirme
[silindi] Sevilss bilmiyorum uyuyor mu ama uyuyorsa BİLe ilk defa uyudu burun kanaması ilk 3 ay hep yaşadım ama şimdi 9 aylık olunca bir sorun mu var acaba dedim
[silindi] minikprensimmm123 eşimde bu gün il dışına çıktı iş için şanstan ama az bi süre uğraşıp hareket etmezse taksiyle gideceğim inşallah uyuyordur yumurcağım
Sevilss [silindi] sanıyorumki benimde ilkinde bazı günler son aylarda bazı günler çok uyuyordu baktırmaya gitmiştim uyuyor demişti inaşllah öyledir.
[silindi] 219Eyll yorulmadım aslında kalktım kahvaltı hazırladım sadece yediklerimiz bebeğe ne zaman ulaşıyor tadını ne zaman alıp tepki veriyor biliyor musun?