22Hndn22 sumeyyearas Zeynep ;kesinlikle geçimsiz katılıyorum .teyzem, arkdaşımın çocuğu ,yengemin isimleri Zeynep.ve hepsi de huysuz inatçı huzur bozan insanlar.arkdaşımın 3tane kızı var ve hep zeynepten yakınır.
Edaairem Ozlem1995 Diiimii bence de çok hoş 😍 başka güzel isim bulamazsam Alya ve afra ismini koyabilirim 🤗 almina ve almira isimlerine çağrıldığında karışıklık olabilir diyorlar 😏🙈
Tuliy5 Seddos Sade çok daha güzel 🥰 sanırım senin ismin Seda canım. Seda -Sade çok güzel olur. Kusuruma bakmazsın umarım ama Mila Marin bana biraz özenti geldi. Liman ismi gibi duruyor
Seddos Tuliy5 Mila Marin daha önce hiç duymadığım bir isim özellikle özenti durmaması için düşünmüştüm oysa.🤷🏻♀️ Marin’i belki kaldırabilirim tek isim olsun diye hiç bilemiyorum 🤷🏻♀️ Sade’de duymadım gerçi kafam çok karışık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hvvayldz27 Esra1- ben Göktuğ ismini çok beğeniyorum çok içime siniyo ama eşim beni sinir ediyor dalga geçerler çocukla diye g*ttug derler diyo kafayı yicem 😤
momy853 hvvayldz27 şimdiki nesil dalga geçmek için yer arıyo . Kızımn servisinde bi arkadasınn adı yunus Emre çocuğa yunus balığı diyorlarmış gerçekten çok üzücü.
Edaairem Ayzetuka Asel in anlamı güzel beğenmiştim ama hoşlanmadığım bi tanıdığım kızına vermiş o ismi o yüzden tercih etmem 😏 ama lina ismini bi ara düşünmüştüm anlamı hurma fidesi demekmiş eşim beğenmişti ama ben kararsız kalmıştım.. Peki neden bu isimleri koymayalım niye öyle dediniz ki 🤔
ElifB08 momysss ya niyeyse Banada kaba gelmiyor 🥲 bir iki Hamza isminde öğrencim vardı çok akıllı, tatlı çocuklardı sanırım onlardan dolayı olabilir
Zeynooooo babyackgz Fulyabaykan bence elisa ismini tek başına koy benimde son 20 günüm bizde elisa Koyacağız inşallah
Tuliy5 Zeynooooo Elisa gayrimüslim bir isim. İslam’da böyle bir isim yok. Internette çok bilgi kirliliği var