edagulbalkiss68 Mutlu_anne ilk oglumun adi metin bende ona gore bulamadim benimde gonlumden omer asaf geciyor teşekkürler
Edaairem Ozlem1995 İnşallah 🙏🏻, Eşim de öyle dedi ☺️ ama benim çok hoşuma gitti anlamları da güzel yine de kararsızım yani 😊aslında Alya ve Afra isimleri de çok sevdim sizce bu isimler nasıl?
Edaairem Ayzetuka Doğru 👍🏻 gerçi ben karıştırmam da ben hariç herkes karıştırabilir 😁 ikizler diye uyumlu olsun istiyorum bu çok benzedi ama 😂 peki bana isim önerebilir misiniz?
ElifB08 momysss ya niyeyse Banada kaba gelmiyor 🥲 bir iki Hamza isminde öğrencim vardı çok akıllı, tatlı çocuklardı sanırım onlardan dolayı olabilir
Esmabozkurt Edaairem Benim arkadaşın da ikizleri var Almira ve Aysima onunda bazen çağırırken o bile şaşırıyor bence sizde cok şaşıracaksınız ama hoş isimler🤗🤗
Edaairem Esmabozkurt Doğrudur ama ben şaşıracağımı sanmıyorum yaa 😁☺️ daha araştırıyorum isimlere bakıyorum çok zor oluyo yaa hem anlamı güzel hem kuran da geçmeli, sürekli duyulan bi isim istemiyor eşim farklı güzel anlamlı olsun diyor 🤗😍
ZeynepUstaaa Bebekbekliyorum 1. Ceyhun, Orta Asya’da bir nehir. 2. İki âşığın birbiri için döktüğü gözyaşının miktarı. Bizim koymamızın onla alkası yok eşimin yaptığı kazada ölen kuzeninin adı 😞
anne_2 Esra1- kız olursa Ayliz,mihrab, Hesna,hanne isimleri hoşuma gidiyor erkek olursa şimdi bir oğlum var adı Gökalp ya Alper ya baturalp inşallah