prensesannesiiiiii Seymamsl amin Allah razı olsun canım daha doğmadı kızım sağlıkla kucağımıza alalım brbeklerimizi inşallah :)) benim eşim istedi peruze’yi bende sevdim kulağıma hoş geldi 😍🥰
Deniz1990 [silindi] Bizde eylül ada koyuyoruz 😁 ama eylülü tek ezan adına eklicez nüfusta uzun olmasın diye. Yurt dışındayız zor isim olmasın istoyoruz. 💗
Deniz1990 Ftmsgr Şöyle bi tavsiye vereyim hangi isim öndeyse daha çok kullanılıyor. Bence Asel Elif 😁💗
sltnrdlbs Bazı arkadaşlar bası isimlere Rus ismi diye tepki göstermiş ama kendileride Arap isimleri düşünüyor. Madem vatanseversiniz öz türkçe isim koyun sizde.
Seryy sltnrdlbs Arap en azından Müslüman şöyle laflara aşırı kızıyorum yaa. Çocuğunun öbür tarafta çekeceğinden sorumlusun.
Zeynepgll1 Esra1- bence özgür efe ve eylül ada çok hoş. Bende nasip olursa oğlumun adını özgür ya da semih koymayı düşünüyorum😊
Fyzylmz Daha cinsiyet belli değil ama kız olursa kayınvalidemin ismi Züleyha koymakta kararsızım ama yanına güzel birşey bulursam koyarım belki sizce Züleyha isminin yanına ne olabilir kızlar
Blgn0646 Fyzylmz bende düşünüp duruyorum eşim annesinin adını koyacak adı Zeliha yanına isim ekle dedi ama pek istemiyorum açıkçası yanına isimde uymuyor gibi Doğuma 3 haftam kaldı daha isim yok. Züleyha nın yanına ada nasıl?
Cylnsms BerayAzra ben de çok beğeniyordum ama arkaas çevremin yorumu şu oldu ; Ayaz ismi bebekler için evet tatlı bir isim ama hep bebek olarak kalmayacak ilerde dayı amca vesaire olacak yetişkin de olacak . Yani uygun olmaz filan dediler. 🤦🏻♀️😒
Seymamsl Cylnsms bende başta öyle düşünmüştüm ama kardeşim abla onun arkadaşlarıda berk can Nil Ece falan olacak onlarda Abdurrahman değil ki dedi vazgeçtim o düşünceden 😂
BerayAzra Cylnsms Büyük insanda Ayaz ismi hiç tuhaf değil bence. Hem bebeğe hem yetişkine çok yakışır🥰
Suheylamum Esrasarigul Daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa Muhammed Alparslan koyucaz insaAllah
Suheylamum Suheylamum Kızımın adı öykü ve tanıdığım bütün öyküler çok şanslı oluyorlar maşaallah kizimda çok şanslıdır koymak isteyenler aklında bulundursun
ElifB08 aslihan41 banada kaba gelmiyor ama Arel düşünüyorduk iki isim güzel durmadı Arel Hamza o yüzden eledi eşim 😅
Zynpce Fulyabaykan anlamı pek düzel değil ama fikir ve öneriydi benim ki sadece bi arkadaşım bu şekilde koydu kızının ismini