__almina_50__ Avsrlkn bizde almila düşünüyoruz😊ama erkek ismine karar vermedik esim goktugu diyor ama icime sinmedi isim onerin lutfen😀
Seymamsl prensesannesiiiiii ah lise de bi arkadaşım vardı peruze Cansu 🥰 o kadar naif bi kızdı ki peruze bende istemiştim eşimden anında veto yedim 😅 adıyla yaşasın güzel kızınız
prensesannesiiiiii Seymamsl amin Allah razı olsun canım daha doğmadı kızım sağlıkla kucağımıza alalım brbeklerimizi inşallah :)) benim eşim istedi peruze’yi bende sevdim kulağıma hoş geldi 😍🥰
Seymamsl Maviiiiiiiiiii arkadaşımın adı pembeydi sonra dan ailesini mahkemeye vermişti . Sanırım ünlü birinin çocuğunun adı bu ara sıklıkla duyuyorum
Ftmsgr Asel Elif mi kızlar yoksa Elif Aselmi Sizce ? Çok kararsız kaldık Aseli ben istiyorum Elif’i eşim hangisi öne gelsin hangisi daha hoş duruyor sizce bilemiyoruz 🙄🤍
Deniz1990 Ftmsgr Şöyle bi tavsiye vereyim hangi isim öndeyse daha çok kullanılıyor. Bence Asel Elif 😁💗
orkidehaniimm Elfilayda adıyla yaşasın inşallah sağlıklı uzun huzurlu ömürleri olsun minik kızlarımızın🥰