yagmurdzgn54 Esra1- onceden umut bulut koymayi istiyordum ama ikinci cocukda dusunuyorum o yuzden tek isim koyucam umut koyucam ama tabi isteyenler umut bulut olarak koyabilir cok hos duruyor bence
Esra1- Emine_clk01 böyle bir rüya bende görmüştüm daha Nişanlı olduğum zaman da .. Erva Beril diye seviyordum kucağımda 🥰🐣
Merve3344 Esra1- Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. evet lavin ismini begendim bende ama eşim yade diyor bakalım
ilayda17 minikkusummm Aras ismini bende bir ara çok beğeniyordum ama şimdi çok oldu ve nedense Aras ismi bana Aras kargoyu anımsatıyor hep 😂
minikkusummm ilayda17 evett bu forumda gördüm bende herkesin koydugunu 🙈 ama cevremde hic kimsede yok birde almanyada yasiyorum burada aras kargoda yok 😂
ilayda17 Esra1- ( Mehmet Arden ) olacak.😇 " “Mehmet” eşimi büyüten dedesinin adı yaşatmak istedi.Karşı gelemedim. Çünkü kızımız olsaydı bende ( İpek Duru ) koyacaktım “İpek” te beni büyüten dedemin Soyadı. O da ona karşı gelmemişti. 😊 Nasıl sizce ?
zeynep50_ ilayda17 Bizde de eşimi büyüten amcasının adı Mehmet erkek olursa Mehmet Ayaz veya Mehmet yağız düşünüyoruz 😊
iki_tospik_annesii Esra1- oglumun adı Muhammet Mustafa 👦🏻 Öbür oglumun ismide alpaslan olucak inşallah 🙏
Ayssunn hulyAlper çok güzel isim anlamı da çok güzel 🧚♀️ Yanına başka isim hiç düşünmedik bir şey de yakıştıramadım p yüzden sadece Esila olucak nasip olursa 💕 kaç haftalıksınız