Sulee_ denizdalgasi1 cok tesekkur ederiz doga yi ben istedim nili esim istedi ikiside olsun kimsenin gonlu kalmasin dedik🌹😊
denizdalgasi1 Sulee_ bizde isim koymasaydık gerçekten düşünürdüm doğa nil ismini çok duru ve güzel bir isim sağlıkla gelsin 🥰
pikachuu Esrakly merhaba benim adim çise, herkes cok begeniyor ismimi cogu kisi yabanci misiniz dye soruyor. Cise isminde olupta kaba saba bir kiz gormedim. 💙
Halilarife Esra1- Recep Eymen koyacağız aslında Muhammed alptuğ koyacaktık fakat eşimin ailesi küser diye Recep koyuyoruz yanına da eymen bulduk sizce uyumlu mu güzel mi 😊😊
Fatma-2 Havva-42 Avsrlkn Emineekyl bizde " 17haftalığız bizde Asel düşünüyoruz aynı senin gibi bende tanına bir isim daha olsa mı diye düşünüyorum çok kararsızım🙈
Havva-42 Fatma-2 ben Asel Hafsa diye düşünmüştüm ama artık Asel çok tercih edilen bir isim oldu o yüzden eledik ama Asel de kararlıysanız Asel Hafsa çok güzel bir isim😇
Alvingll Busra_8 bence anne uygun görüyorsa sorun yok sonucta bazi isimler sanki önceden belli gibi bence hoş içinizede siniyorsa olsun mutlulukla inşaAllah