Hanifeay Aag06 evet uzun sürmüyor. 32. Haftada ise yavas yavas doğum kanalina girmeye başladığını öğrenmiştim
miniksevdamm metehaninannesiii korkma canım gelse bile artık zamanı gelmiş sakin ol hastaneden çıkınca yaz benim kansız nişanım geldi mi 1 hafta sonra minnoşım geldi
Kizannesi92 metehaninannesiii Merak ettim durumunuz nasıl bebeğiniz ve siz sağlıklı ve iyi misiniz sağ sağlım bir avazda kucağınıza alırsınız inşaallah 🤲
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii canımmmm korkma geliyor paşa panik yapma kanaman kesildiyse daha doğuma var devam ediyorsa mutlaka gözük çook olmuş postu yeni gördüm inşallah doktordasındır hayırlı haberlerle gel canımbenım 🥰🥰
kubrapaltc Ne durumdasınız acaba?Umarım iyisinizdir.Kanamanızın artması benide biraz endişelendirdi.Sağ salim kucağınıza alırsınız umarım bir an önce
GamzeVefa Hanifeay ben de sizinle aynı haftadayım. Nstde sancım çıkıyor çatıya baktılar 1 buçuk Cm açılma var ciğer gelişimi için iğne yapılacak yatışım verildi dikkatli olun çok riskli bir hafta bu
Hanifeay GamzeVefa ayin 15inda randevum var bakalım bu sefer sanci cikicak mi acilma olmuş mu belli olur heralde
gldn065807 metehaninannesiii rabbim yardımcın olsun korkma mis kokulu geliyo sağlıkla gelsin inşallah Cook dua et
Nrokc metehaninannesiii hayırlı haberlerini bekliyoruz canım tek yürek olduk metehanı ve seni merakla bekliyoruz 🥰
Hafsaramazan metehaninannesiii hadi güzel haberlerini alalım inşallah 🤲 bebeğine sağlıkla kavuş canım ☺️🤲
eylu_asel EsraElms metehaninannesiii inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın korkma cnm hicbirseyde haber edersin artık bize