Esilaminel AslKkKapudal Rabbim kolayliklar versin... Saglikla kolaylikla kucagimiza almak nasip olur insallah...
Sahikaklc Yabrukus ayyy sorma uyuz ediyo beni nerden biliyo kimdeb duyuyosa artik normal dogumda normal dogum sinir sey 🤭😁
Sahikaklc Pembemsii dogru soyluyosun canim her kafadan bi ses cikiyo soyle dogurdum boyle aci cektim sancidan bayildim kesik attilar bilmem ne kafamda deli sorular anlayacagin sonrasinda benimde allah hepimizin yardimcisi olsun 💕
Seyda16 Sahikaklc ne demek canım benim tüm icten duygularımla yazdım cünkü yasayan bilir ☺️ yok canım sezaryen oldum ben o yüzden catı muayenesi yapılmadı 37+4 te suyum gelince acil doguma alındım insallah sende kavusursun hayırlısıyla kuzuna 🙏🏼💙
Carsaflianne Sahikaklc sakinlestirici vereceklerini sanmiyorum evet korkmamak elde degil malesef ben suan korkmuyorum dogumda da korkmam gibi geliyo ama o an neler olur bilemiyorum🙈
inci_f Ben de 37.haftadayim, video fln asla izlemiyorum. Epidural normal istiyorum yapan herkes cok konforlu diyor sadece igne kismi dusunduruyor ama is basa dusunce illaki yapariz bi sekilde doganin kanunu bu :) Bi de gicik oldugum bi kac kisi var, o bile dogurduysa ben kulagimdan bile cikartirim diyorum gaza geliyorum :)