Curcu yaz kış bebeği paket yapıp kat kat saranlardan olmayın lütfen oğlum 13 aylık yaz bebeği kış beneğide olsa gark etmezdi hep kendime göre giydirdim bana sıcaksa onada sıcak diye doğduğundan beri yarım sıfır kol sadece zobınlaydı sadece ilk. 15 gün bi zıbın bir tulum giydirdim oda hastane istediği için ben üşüdüysem bir müslin bir çorap giydirdim okadar çok şükür bu ayına kadar ne bir hastalığı oldu ne birşey siz kendinizi nasıl hissediyorsanız onuda o şekil alıştırın en büyük kolaylık doğduğundan beri kat kat battaniye kıyafete saranların çocukları yüzlerine rüzgar değse hasta olup üşütüyorlar malesef aldığınız tişört zıbın tulum ne varsa dikkat edin düğmeleri hep yanda olsun sırtında veya popo bölümünde olanlar batıyor ve rahatsız edici kalın peluşlu battaniye yerine müslinler çokkkk rahat ve kurtarıcı yazlık kışlık oğlum bağımlısı resmen ☺️ Olmadan uyumaz yani yapıcağınız her alışverişte mantığınızı kullanın taşlı tuşlu süslü püslü hepsi heves geçici son olarak kıyafette ne alıyorsanız bir kere alın temiz alın kalitesizler bir iki yıkamada renk atıo soluyo kumaşı bi tuaf hal alıyor oğlum 13 aylık ve ben 37 haftalığım ne aldıysam oğluma hep hamile kalmadan ikinci çocuğu düşünerek aldım hep unisex iyikide öyle yapmışım hepsi yeni ve zaten okadar hızlı büyüyorlar ki yetişemiyorsun ikinci bebişe hamile kalınca net anlıosun ne gerekli ne gereksiz