Merveelisa Demetimufuk doğumdan önce yapmıştı zaten muayne çok dar dedi doğum olacağı gun de yaptı ama mecburi sebepler dışında sezeryana almıyoruz dedi
Merveelisa Derydnz gitmedim ki hiç devlete tepecik var Suriyelilerin evi olmuş ben ilk dogumumu İzmir’de yapmadım İstanbul’da annemin yanına gitmiştim orda yaptm burda bana bakcak kimse de yok
Merveelisa Zulal2309 yarın arayıp konuşayım bide bazı özeller belirli haftadan sonra kabul etmiyor nerde gittiysen oraya git diyorlar doktor öneriniz varmı
Zulal2309 Merveelisa Çok büyük bir hastane değil tek bir kadın doğum doktoru var Murat bey benim tanıdığım bikac kişi orda doğum yaptı fiyatida uygun olunca onu seçtik.henuz 28 deymişsiniz kabul etmicegini sanmıyorum bence bı bakın
Derydnz Ben Buca kadın doğuma gidiyorum evet kalabalık bi de özele alışanlar için garip geliyo muayeneler çok kısa sürüyor falan ama dr Halit yavuz Vidinli memnunum. Doğum nasıl olur memnun kalır mıyım bilemiyorum özele gitmek isterdim ama gereksiz pahalı
Shnern Merveelisa devletteki doktor ile.komusun . Bazen bide pskiyatri rapor veriyor ozaman yine sezeryan oluyir .
Nurylcnkya Merveelisa Ayrancılar Medifema hastahanesine gidebilirsin Gökben hanım hem ilgili hem de yüksek fiyatlar değil