Bebegimveben0811- ShabnamNasirova benim o gun doğum günüm benim de sezeryan olursa bebeğim o gun gelicek nasipse tabi 🌸🐣
ShabnamNasirova Bebegimveben0811- ya cox guzel🥰😍Benimde dogum gunum 6 subar eyer normal dogum olmazsa doktorum 6 subara saliriz dedi ama normal istiyorum inshAllah bir sikinti cikmaz.Saglicakla kucagina almagi nasib etsin ALLAHIM 🥰🙏🏻🌷
Deletedmom_33 Aselllll 16+2 yiz en son 19 Şubat göründü doğum. Her gittiğimde öne çekiliyor 😅 Haftaya ne çıkacak bakalım
Mayacm Son adetim 19 mayıs bugun 16+3 olduk doktor subat 25 e kadr bekleyebılırız dedı normal dogum olursa hayırlısı bakalım ☺️
halimefk25 An itibariyle 19+0 haftalık doğum tarihi o5.o2.2o22 dedi doktorumuz . 6 şubatta benim doğum günüm inşallah sağlıcakla alırız kucagimiza hepimiz 😊
cahillesohbetikestim Aselllll 12 şubat gözüküyor şimdilik doğum tarihimiz 18+0 ız oğluşumla sabırsızlıkla detaylı ultrason bekliyoruz 🥰
Slndfne sehrengiz_8 bende 16 haftalığım benimde ilk gebeliğim ve bende hissedemiyorum henüz🙈üstelik ikiz benim bebişler Allah nasip ederse inşallah 🤗