Mervexxx Ebusss1 canım dolap ve sahibindene bak ikullanırım dersen. Ben 650 tlye babyplus canyon aldım. Garantisi devam ediyor bir tane leke bile yok 🙊🙏🏻
Mom3834 Ebusss1 imstagramda bebeworld sayfasında 4 baby gayet uygun fiyatlı.. bebegold bilmiyorum ama otto plus önerileri duydum
guzellanne Ebusss1 otto plus canım bende baktım onu almayı düşünüyorum canlı olarakda gördüm gerçekten kaliteli 1000 tl
Ebruliiimm Ebusss1 bebegolddan hem puset hem bebek arabası set olarak 850 tlye aldım gayet kullanışlı sürüşü falanda güzel çevremde kullanan vardı öneri üzerine aldım pişmanda olmadım bakın sizde isterseniz
Yasminys Tugce-ylds mrb bende ordan almak istiyorum ama daha gitmeye firsatim olmadi nasil acaba ürun arabasi puseti falan ?
annesinin_beybisi Ebusss1 herşey ne kadar pahalı ben şuan çocuk tedavisi görüyorum varımı yoğumu buraya verdim eğer hamile kalirsam doğum parası bebek arabası bunları nasıl alicam acaba bu da şimdi aklıma geldi 😀
Liyuzamom Ebusss1 ben 4 baby aldım daha kullanmadım ama baya iyi duruyor pusetle birlikte 640a almıştım