Ebusss1 Bu bebek arabaları neden bu kadar pahalı ya 😂 1000tlden aşagı kullanışlı bişey yok gibi gözüküyor
Tugce-ylds Ebusss1 moroglu bebeden aldım canım bebek arabası ve puset travel sistem bebek arabası 850 TL indirimde şuan 🌸
yeniannna34 Ebusss1 Biz bundan almıştik 925 TL ydi simdi fiyati artmış 1000 lira olmuş daha kullanmadık ama çok güzel hasarsız daha uyguna da bulabilirsin ama araştırıp 😊 https://ty.gl/wgaa8r9c04
Ebusss1 Mom3834 4baby de almış başını gidiyor fiyat olarak bebegold diye bir marka var travel o nasıldır acaba
Yasminys Tugce-ylds mrb bende ordan almak istiyorum ama daha gitmeye firsatim olmadi nasil acaba ürun arabasi puseti falan ?
Mom3834 Ebusss1 imstagramda bebeworld sayfasında 4 baby gayet uygun fiyatlı.. bebegold bilmiyorum ama otto plus önerileri duydum
Ebusss1 yeniannna34 çok güzelmiş hayırlı olsun aslında ben almıcam annemler alıcak ama yine de uygun kullanışlı bişey olsun istiyorum çok zorlamamak adına onları
Dilekcnkn Ebusss1 Ben dolaptan aldım baby plus canyon garantisi bile hala devam ediyor, sizde isterseniz eğer kullanırsanız ikinci el bakabilirsiniz yani temiz arabalar çok😊
yeniannna34 Ebusss1 sagol canim Allah razı olsun haklısın daha uyguna da var bu tarz çok araba araştırırsan çok sayfa var instagram da ve trendyolda 😊
Dcle0021 Ebusss1 bebekhoms da 13.500 tl saçma salak fiyat veriyorlar ya onu alacağıma oğluma oda yaparım dışarda kucağıma alırım daha iyi 🤣🤣
Ebusss1 Dcle0021 ne özelliği varmış ki öyle pahalı o kadar para veremem gerçi o kadar para da yok yani 😂😂
Dcle0021 Ebusss1 ya sadece araba koltuğu war bide normal bebek arabası hepsi bu kesin o kokoş olanların sitesidir bunlar bende tesadüfen baktım fiyata merak ettim de inanki 600 tl olanlar daha güzel yaninda verilmez de zaten yazık o paraya 😒😏🙄
Elifvolkan2202 Ebusss1 baby care var bence kullanışlı gayet uygun da bi satıcıda 700 tlye buldum aynısı siyah gold olanı ama civilde 900 tl fiyatı gorush bebe de 850 gibi bişeydi
Birgul Mom3834 forum kuralları gereği ınstagram linki şeklinde paylaşmak yasaktır. İsim şeklinde önebilirsniz. İyi forumlar 💜