Ezgice0 mutlugebeee Evet normalde sol yana yatınca bebekler rahat oluyorlar benimkiler de mutlu oluyorlardı ama artık kiloları da arttı üst üste geliyorlar ard arda hiç durmadan tekmelemeye başlıyorlar beni de uyutmuyorlar kalkınca kesiliyor tekmeler😁 anlaşılıyor yani Artık rahatsız oldukları 😁
mutlugebeee Ezgice0 doğrudur valla biz tek taşımakta zorlanıyoruz iki tane eminim çok daha zordur sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏼🥰
bet-123 Ben yüzüstü yatmaya alışığım ve normal şartlarda asla uyuyamazdım sirt ustu ama su an kendimi alıştırmayın basladim 13+4 hamileyim. Sirtustude onermiyorlar sağa veya sola hafif yönelerek sirtinin altini doldurup yatın diyorlar.
ElfElfElf Rukiye98_ vallahi benim için zor oldu bu haftaya gelmek şu an da hala hastanede yatıyorum benim gibi gelmeyin de 😌🤗
Rukiye98_ ElfElfElf son haftalarda çok zorlanırsan gelip gitmekte yatırırım demişti doktor bakalım hayırlısı
yuvamerve17 Rukiye98_ valla öyle ama son zamanlar asla yan yatamadım sırt üstü yatabildim çok şükür bir sıkıntıda olmadı
Zeynep_49 Ezgice0 Bende sizle aynıyım ama 1 haftadır uzaninca göbeğimin üstü mide tarafında bi karincalanma iğne batmasi gıbı Bişey oluyor neyden olabilir bu
Ezgice0 Zeynep_49 Artık ciğerlerimiz sıkıştığı için rahatsızlık vermeye başlamış olabilirler. En iyisi doktorunuza sormak tabi ki 😇
Altinkizlarmom Rukiye98_ 21+2 yiz hamile yastıkları kullanıyorum tavsiye ederim. Sağa veya sola bazen de sırt üstü tek gebelik gibi aynı yatış pozisyonları