Annesininbitanesi1 Nundiyebiri darısı bize inşallah çok aklıma takıldı üzülüyorum çok araştırdım benim yediklerimle falanda alakası yokmuş
Bebeksum Annesininbitanesi1 doğduktan sonra 1 hafta sonra falan usg çekiliyormuş takip amaçlı çişini yapınca düzeliyormuş coğu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Nundiyebiri Annesininbitanesi1 dogduktan sonra normale dönüyor hem iki tane böbrek oldugu için sizde sorun olmaz bizde tek olmasına ragmen sorun yok içinizi rahat tututun bebekler su içmeye başladığında düzeliyor
Annesininbitanesi1 Husna_34 97 gözüküyor benim daha canım kasım sonu gibi gelebilir dedi dün doktorum
Annesininbitanesi1 Bebeksum A life Hospitale gidiyorum ben detaylıda doktorda öyle dedi mesanesi dolu dedi aslında doktorum beni biraz tedirgin etti benimle alakalımbir durumda değil çok araştırdım ama
Bebeksum Annesininbitanesi1 bizle ilgili değil ve cok sık karşılaşılıyormuş özellikle erkek bebeklerde inşallah kendiliğinden düzelir stres yapmayın ben de başta çok düşünüyordum şu an daha rahatım