rengarenkduduv Ayguns ne yersem yiyeyim sonrasında mide rahatsızlığı ve yanması oluşuyordu. Doktora gittiğimde söyledim rennie çiğneme tableti verdi. Onu alınca bir parça olsun rahatlıyorum. Günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi.
Zehraace Ayguns ben daha erken haftalarda mide agrılarım icin kullanmıştım doktorum reçete etmişti kana karışmadığı icin korkmadan kullanabilirsin demişti. Geçmiş olsun 🥰
07-02-2019 Ayguns hıc bı zararı yok mıde rahatsızlıgım wardı hamılelıkten once kullanıyordum hamıle kaldım kadın dogum doktorum kndı yazdı al ıc dıe 😊
ayselll123 Valla ben midem yandiginda sade soda içiyorum bı tane hemen geçiriyor hemşireye danıştım günlük bı tane icebilirsin demişti sıkıntı olmaz demişti
Busrabaksii Rennie duo ve gaviscon içebilirsiniz. Günde 6 defaya kadar serbest. Kana karışmıyormuş benim doktorum öyle demişti ❤️
Bibebebi Ayguns canım benimde mide yanmam ve reflüm çok oluyordu. Doktorum rennie ve gaviscon için yosun bazlı ilaç onlar gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti. Bu haftaya kadar bi gaviscon bi rennie ile geldim😅 çok geçmiş olsun 🌸