Haticecakirr Asiyeclk Bünyan sağlık meslekten de sen kaç doğumlusun kız Kayseri sağlık meslek bizim zamanımızda kapanmıştı 🤣
Tugba4 metehaninannesiii özel tartışma postu bende sizi tanıdığım için yazma istedim dikkatimi çekti metehanınannesi doğumlarımız yakındı geliba 52 günlük benim oğlum kayseri yemin arkası diyince benim evde mithat paşada yakınmışız ☺️
metehaninannesiii Tugba4 bizde 51 gunluguz canim 😊 evet yakınmisiz mithatpaşa neresinden canım gerci pek bilmem yol kenarinda bi şok var orayi biliyorum yaninda bim felan var
Tugba4 metehaninannesiii modaya yakın benim ev canım içeride biraz mithat paşa ilköğretim okulunun ordayım ben
Tugba4 metehaninannesiii 09.09.2021 tarihindemi doğum yaptım harika ☺️ Tarihi süper tuturmuşsun benimki 08.09.2021 hahah
metehaninannesiii Tugba4 içeriyi bilmiyorum kuzum ben ama yakiniz anneme daha yakınsın oda gaziosmanda
Tugba4 metehaninannesiii annemlerde gaziosmana yakınlar alt geçitin orda oturuyo ben birazdaha uzağım aslında size daha yakınım 😂
Tugba4 metehaninannesiii bende tam gaziosmanın içini bilemiyomki kuzum ya bilemedim kutlucalarda oturuyo annemler belki duymuşsundur nerelisin ? Kayserilisindir heralde