Asiyeclk metehaninannesiii Ben annemde kalıyorum ne yemek ne temizlik yapıyorum adam akıllı çocukta durmayınca ananesi torunun seni özlemiş diye veriyorum 😅 böyle alıştık evime gidince napcam hiç bilmiyorum 🙈
Haticecakirr metehaninannesiii genelde dışardan aşkım yada eşim iş yerinde geç yerse o tok oluyor bende kahvaltılık bişeyler atıştırıyorum 🤣
metehaninannesiii Haticecakirr vayy aynı ben disarda ye ye icim bi sekil oldu bide buraya her sipariste gelmiyor uygulamada gözükmüyor kayseri dışı gözüküyor ne alakaysa 😂😂cevreyol dibimizde diye adamlar bizi yok sayiyor
Asiyeclk Haticecakirr 45. Gün gittim ben lohusalık bitince gel diyo normalde de 40 günde tamamlanmış oluyo ya
Haticecakirr metehaninannesiii kuzu bura da aynı trendyol market hepsi burada ekspres getir falan hiç biri hizmet vermiyor 🤣
metehaninannesiii Haticecakirr kayserinin allah belasini versin nasil bir memleketse hicbir yere siparis gitmiyoe😂😂😂
Haticecakirr metehaninannesiii talas ildem sahabiye mevkine falan baya iyi kız 🤣bizim buralar biraz yabana atılmış
metehaninannesiii Haticecakirr talas sahabiye anlarim da ildem ne alaka itin öldügü yer biz daha yakınız 😂😂
Asiyeclk metehaninannesiii lütfen ildeme laf söyleyemem 🤣🤣yaşamadan önce itin öldüğü yer asla gitmem diyordum mecburen ordan ev tutmuştuk favorim şuan herşey elinizin altında oluyo😅
metehaninannesiii Asiyeclk ama gerçekten orasi ayri bi dünya olmuş ildem avm var herşey var mübarek 😂😂