Kksll Silaozdmr 12 de Kız dedi 14 de özelde kız dedi 20 de ayrıntılı da kız dedi bugün 24 de kontroulum vardı doktor erkek demi dedi ben şok 😂😂
Gizemin-minnakI @blueberyy00 ben böyle bir şey duymuştum . Sonra burda da bi ebe söyledi. Yasak olduğunu . Yengem hamileydi ona da sadece bi doktor söyledi cinsiyeti . Kendi doktorum da aynı şeyi söyledi. Sebebini bilmiyorum. Ama her doktor tabi buna uymak zorunda değil . Söyleyen söylüyor .
Alisaninannesi Silaozdmr Nasıl yani 28 hafta olmuş ya değişik durum olmuş devletemi gidiyorsunuz acaba özeldeki hekimler yapmaz bunu. Ben 10. Haftamda doktorum kız demişti 12 haftada net konuştu ☺️☺️☺️
mutlugebeee blueberyy00 sanırım cinsiyetten memnun kalmayıp bilerek düşük yapmaya çalışan oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle okumuştum bi ara🤷🏻♀️ Veya yanlış çıkarsa doktorun üstüne gidenler de olmuş olabilir cihazlar pek yeni değil ya devlette
mutlugebeee Silaozdmr bende 28′deyim çatlardım şimdiye kadar herhalde 12′de öğrendik o zamana kadar bile zor dayandımm😂 maşallah kız çıkarsa adını Nazlı koy artık baya bir nazlı bebiş😂😂
-Arya- Kusciviltisi Okuduğumu anlayabiliyorum? 😂 Sizde durumlar nasıl diye sorunca bizdeki durumu söyledim 😂
Kusciviltisi -Arya- ahahhahahaha peki ya benim sonunu siz diye anlamam 🙈😂😂 ben anlayamamışım valla okuduğumu abnsjsbsksks
blueberyy00 mutlugebeee evet çok tuhaf gerçekten Belki kendince haklı olan doktorlar vardır ama ilk gebeliği olup ona göre alışveriş yapacak aileler için can sıkıcı olur sonuçta ilk heycanlar
Ruyalaralemi Benim ikizlerim var erkek 4 aylıkken öğrendim cinsiyetini 2 dogumumdada 4 aylıkken öğrendim bu 3 doğumum olacak 28 hafta 2 gün olduk göstermiyor çocuk kendini sırtını dönüyor bakalım bu ayın 15 kontrol var bu sefer napicak😀😀