Gamze1041 [silindi] ben de pazartesi Umuttepe’yi arıcam benim de rahim anomalisi var erken doğum riskim var onları söyleyerek randevu alabilirim inşallah
[silindi] Gamze1041 rahim anomalisi var doktorum buraya yönlendirdi dersen verirler ben öyle dedim ki seninki zaten riskli herlde
Aylin2011 cokbilmis Soydan iş merkezinde Prof. Dr. Semih Özeren e gittim çok güzel ilgilendi ikiz gebelik olduğu için 1 saat sürdü en ince detayına kadar baktı
Aylin2011 cokbilmis 1000 TL ödedim özel sigortamız olduğu için 400 TL tuttu paranın üzeri hesabıma yattı
Edacevik cokbilmis medical park sabiha hanıma gittim 40 dk falan sürdü fotoğraf verdi 2-3 tane. 550 tl verdik yanlıs hatırlamıyorsam bide kontrole cağırdı tekrar ücretsiz iki kere girdim detaylıya yani
Ogulcanmoms cokbilmis Ben MedicalPark ta Prof. Sebiha Özdemir Özkan hanıma yaptırdım çok memnun oldum yarım saatten fazla sürdü muayenesi 550tl
cokbilmis Ogulcanmoms Ogulcanmoms ya aslında ona gidecektim. 550 ayrıyetten bi de 350 muayene ücreti istediler
Ogulcanmoms cokbilmis Ben daha Çarşamba günü yeni gittim nasıl muayene istediler ya bi yanlışlık olmuş bence direk danışmanda ki kadına detaylı ultrason diye söyleyin tekrar muayene isterse ücretlendirmeye söyleyin bence
Ogulcanmoms cokbilmis Evet ve tekrar kontrol için çağırdı 10 gün sonra Bence sen randevu bulabilirsen vaktin varsa mutlaka git her şeyi anlatıyor , gösteriyor , açıklıyor.
Gamze1041 [silindi] çok teşekkürler evet riskli hamile olduğunu öğrendiğimden beri progestan coraspirin kullanıyorum