[silindi] cokbilmis Bnde pazartesi yaptırıyorum inşallah. Normalde takibin özelde ama detaylıyı devlette perinatoloji bölümünde yaptırcam. Daha detaylı bakıyorlarmış diye duydum
cokbilmis Beyza13- ayrıyetten muayene ücreti var mıydı? Fotoğraf rapor verdiler mi? Ne kadar sürdü? (Kusura bakmayın çok sordum)
cokbilmis Gzdczdl ayrıyetten muayene ücreti var mıydı? Fotoğraf rapor verdiler mi? Ne kadar sürdü? (Kusura bakmayın çok sordum
Gzdczdl cokbilmis hayır sadece detaylı ultrason diyorsunuz. Ayrıca muayene ücreti alınmıyor. 1 adet suratının güzel 4D Fotoğrafını veriyor ve ultrason değerleri görüntüleri veriyor. Ve bunları ayrıca cd de veriyor. Yarım saat 40 dk sürüyor. Önemli değil😊
Edibeda cokbilmis İzmit’te belsa plaza nın orda prf dr Semih özeren 800 TL ye yaptırdım çok memnun kaldım çok iyi baktı resimlerde verdi CD şeklinde de verdi görüntüleri
[silindi] Umuttepeden aldım. Valla bi kaç kez aradım riskli gebelik kabul ediyoruz dedi ben normalde riskli değilm ama doktor rahminde eğrilik var biraz demişti aklıma o geldi onu söyleyerek aldım randevuyu. Bakalm inşallah iyi geçer.
Gamze1041 [silindi] ben de pazartesi Umuttepe’yi arıcam benim de rahim anomalisi var erken doğum riskim var onları söyleyerek randevu alabilirim inşallah