evlatkokusu0806 Hiç yaptınız mı bişey olur mu ben 13 haftalığım kendi göbeğim var biraz zorlandım ilk kez yaptım
Nihal42- evlatkokusu0806 hamilwleliğimim başından beri ağda yapıyorum. Ptesi doğumum var pazar günü yine yapıcam. Hiç sıkıntı yaşamadım
Gunesim1_ evlatkokusu0806 bende bu konuyu araştırdım biraz ama bi sakıncası yokmuş 37. Haftamda komple ağdaya gideceğim 1 hafta sonra. Rahat hazır olayım istiyorum bakalım
ecce_mommy evlatkokusu0806 25. Haftaya kadar kendim yaptım ondan sonra göbeğim çok büyüyünce hiç göremedim aynayla üstlerini alıyorum kalanı eşime yaptiriyorum valla bu dönemde yardımcı olmayacaksa ne zaman olacak
evlatkokusu0806 Nihal42- ya bir nokta var oraya yapamıyorum söyleyemiyorum da darlandım canım yandı iyice
evlatkokusu0806 Gunesim1_ ben çekiniyorum o yüzden evde yapayım dedim ilk defa yaptım biraz zor oldu aşağı kısımları ayıptır söylemesi gerdiremiyorum ki kaldı orası Bi püf noktası varmı
busraaa95 evlatkokusu0806 ağda beziyle yapıyorsanız bezi tüm olarak değil de küçük kareler şeklinde kesip bir de öyle deneyin o zaman fazla can yakmıyor ben öyle yapıyorum 🌸
Gunesim1_ evlatkokusu0806 çekinecek birşey yok ki onlar kaç kişiyi yapıyor ağda ama illa kendim yapayım diyorsan pudra acısını alıyormuş biraz diye duydum
Busrakrkya evlatkokusu0806 iki parmağınızın arasına birazcik ağda alın öyle tutup çekin kılları ben öyle yapıyorum sürüp çekemiyorum alt tarafları
evlatkokusu0806 Gunesim1_ pudra yok ben evde yapıyorum şuan 😅😅 üstleri yaptım altları dediğim gibi gerdiremiyorum o yüzden çekemiyorum püf noktası arıyorum 😒😒
Tunammm evlatkokusu0806 boşuna kendinize eziyet ediyosunuz 😂 git 10 dk da hallediyolar cnm ya ben 1 saat sonra gidecem 10 dk çekecem bitecek inş 35 haftalık oldum ne olur ne olmaz diye şu sıralar temiz kalmam lazım 🙈
evlatkokusu0806 Sblatc eldiven yapamam da ağda yaptım oluyor az kaldı ben vajina kısmını gerdiremiyorum onu nasıl yapacağımı soruyorum 😒😒
busraaa95 evlatkokusu0806 vajinanın sağ kısmına yapacaksanız sol elinizle sol tarafınıza doğru hafifçe gerdirin agdayı sürün bantı yapıştırın hızlı çekmeniz lazım yavaş çekerseniz yapışıp kalıyor
evlatkokusu0806 busraaa95 kız olmuyor öldüm öldüm dirildim gerilmiyor ağda yapışıp kalıyor çekemediğim için üst kısımlar bitti rahatlıkla da
ebruzb evlatkokusu0806 hangi ağda kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben senelerdir boncuk ağda kullanıyorum yani bezle çekmiyorsunuz parmağınızla çekiyorsunuz hemde böyle yapış yapış olmuyor o yüzden başka yerlere de bulaşmadan tertemiz hallediyorum
FusunF BEnim aklıma sey takıldı evde yapanlar veya jiletle yapanlar o koca gobekle nasıl görüyor aynayla düşündüm Amaa aynayla görülüyor mu 😂tekniğini anlatır mısınız 😂
evlatkokusu0806 FusunF aynayı karşıma koydum yaptım gı ama pes ettim bayağ temizledim ama sıfır olmuyor biraz dinlensinn jilet yapcam Valla 😅😅 sonra kuaföre gitmeye başlarım bakalım nasıl alıyorlarmış 😅😅
FusunF evlatkokusu0806 ay çok zor Ya kadın olmak 😂 ben ağda yaptıramam ya normalden bile dayanamam şuan hiç dayanamam işim zor 😂