Fatma_4224 Expecting canım ben aslında hamile kalmak için kuyruk sokumuma yaptırdım aynı zamanda belim felan agrıyordu cok iyi geldi bel agrısına sonra bacaklar dan yapılınca adet düzensizliği ne iyi geliyor denildi onu da yaptırdım ama adetim felan düzene girmesi sadece vücut agrısı gitti dediğin gibi enerjim yükseldi felan son olarak kafadan yapılacak denildi bende korktum yaptırmadım
Fatma_4224 Alaz27 canım tâbi ki herkes de olacak diye bişey yok maşallah yine de hamile kalmışsın inşallah b3nde biran once hamile kalırım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zelikaaaa Fatma_4224 dene belki vardır Bi hikmeti. Kadın bana anlattı bende dedim korkuyorum diye rahim filmi çektirdin mi dedi çektirdim dedim onun kadar acımıyor agrimiyr bile dedi.rahim filmi çekerken ki alanı takip sülüğü içine kalıyorlarmis hiç hissetmiyorsun bile faln dedi ama bn hala korkuyorum yani
Fatma_4224 Zelikaaaa kuzum ben rahim filmi cektirdim ama hiç agrım olmadı tüpler de felan kapalılık olmadığı için
Bfduam Alaz27 kaç taneydiler, kasık mıydı karın derken? Sonrasında içten içe ağrı oldu mu? Bende öyle olmuştu.
Fatma_4224 Bfduam hayır hiç ağrı felan olmadı canım. Gayet normal geçti sadece rahime ilaç salınması için sonda taktılar o karnımı agrıttı sonrasında odaya geçip yattım ilaç falan salındı hiç bişey yoktu anlayacagın
Bfduam Fatma_4224 geçen ay yaptırdım canım, ikinciye gene olacak, henüz hamilelik yok. Sende düşünüyorsan o bölge hassas Dr olmayan birine gitme, kanama oluyor sonrasında. Sıkıntı olmasın Allah korusun, Dr olmayan aksi durumda müdahale edemez.
Fatma_4224 Bfduam anladım canım şuan zaten ilaç tedavisi görüyorum ialç tedavileri de işe yaramaz ise ozaman düşünüyorum suan pek aklımda yok
Fatma_4224 Bfduam evet hacamat bende yaptrdım baş agrısı için ayreten gebe kalabilmek için sadece baş agırısnda hafifleme vücut agrılarım gitti okadar maalesef gebe kalamadım
Fatma_4224 Bfduam daha gecen ay ogrendım polikistik oldugunu agustos sonunda ise femara ilacı ile tedaviye başladık bu ay sonuna bekliyoruz adet olacak mıym olmayacak mıyım 20 Eylül de doktorum gebelik testi yap dedi inşallah vardır hamilelik