AseLenaMom Kubra_serkan İşte onu bende bilmiyorum pzt günü gidicem konuşulacak sezeryan olur büyük ihtimale bence 36 da normal doğum olur mu bilmiyorum suniyle açılma olur mu doğum başlar mı gerçekten bilmiyorum aslında 1 buçuk cm açılmam var şuan suni ile doğum başlıyor mu bilemiyorum
Esra3452 Kubra_serkan ya canım valla arada bi adet sancısı gibi sancı giriyor ayağa bıle kalkamıyorum
Kubra_serkan minikprensimmm123 benimde öyle önden gidiyor şuan hareketli bir sıkıntı yok ve keskin anlaşılıyor
zeytinkiz Kubra_serkan Pazartesi yatısım yapılacak ama ilk önce suni sancı deniyeceğiz acılma olmazsa sezaryana alıcaz dedi 🥴 İstanbul Çam sakuraya gidiyorum devlet hastanesi.
Kubra_serkan AseLenaMom AseLenaMom anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla Allah doğurmayı nasip etsin
zeytinkiz Kubra_serkan 40+5im 😄 Dün 4 katlı merdiven indim cıktım squat yaptım bugün kontrole gittim rahim kapalı acılma yok 🤦 benım acılacagına kapanıyor 😆
Kubra_serkan zeytinkiz zeytinkiz 😂😂😂 gerçekten mi ay seninde işin zor sezeryanada alabilirler değilmi seni şimdi
zeytinkiz Kubra_serkan Evet ama suni ile önce bir işkence cektirelşm dediler sonra olmazsa sezaryana 😆🤦
Kubra_serkan zeytinkiz acaba bebeğin kilosu kaça kadar geldiğinde normal oluyor suni sancı veriyorlar ben 41 haftaya kadar sancı beklersem gelmezse bebeğim 4 kiloyu geçicek gibi normal olurmu
zeytinkiz Kubra_serkan Benım suan 3850 gr gözüküyor ama doktor 300-400 gr oynama yapar net ölçülüyor dedi. Bende yarın 41. Haftaya giriyorum ama kılo problemi var flaan demedi.
Zeynepp922 Benim 20.haftadan beri başı aşağıda suan 26.haftadayim inşallah erken doğum olmaz doktorum da birsey demedi sadece dikkat et ağır kaldırma dinlen dedi
Kubra_serkan Zeynepp922 anladım canım Allah yardımcın olsun fazla ayakta durma ki aşağıya daha çok inmesin
Kubra_serkan Minnacikbiranne anladım canım hayırlısı olsun peki günün doldurduktan sonra sancın gelmezse suni sancı mı verecekler yoksa sezeryan mı
Minnacikbiranne Kubra_serkan sezaryen en son seçenek önce suni denenir sıyırma fitil vs denenir artık o zaman olur olmazsa sezaryen canım
Kubra_serkan Minnacikbiranne anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ama benim sancılarım başladı gibi yalancı sancı böyle rahmim agrıyor aşagı taraflar sızlıyor agrı giriyor