Esmaucar18 Kubra_serkan o bende de var ama çocuk fazla kilo almasın diye mecbur 😁 sen yine de yemene dikkat et aç kalma ama ona kilo aldırıcak şeyleri yeme kavun karpuz muz kaşar yumurta süt hepsini bırak o zaman yavaşlıyo kilo alımı
Kubra_serkan Esmaucar18 tamam canım deneyeceğim yemiycem bakalım haftaya gene gidicez kaç kilo gözükecek 😂😂
metehaninannesiii Ayca0909 korkma ya niye korkuyorsun bebek nasil gelmek istiyorsa öyle geliyor yani biz kafaya koyduk normal olsun diye ama bebek o sekilde gelmek istemiyor
Ayca0909 metehaninannesiii benim etraftan cok konuşan olunca psikolojik olarak etkileniyorum mesela kaynanam ne var girer o girer beklesin doktor normal olur diyip duruyor
metehaninannesiii Ayca0909 kimseyi dinleme kimseyi de duyma he de gec doktorunu dinle bebegin ve sen onemlisin canim ikinizi hangisi sıkıntıya sokmayacaksa o sekilde dogum yap illa normal olsun diye bekleme yani allah korusun bebegin sikintiya girer bu sefer
Ayca0909 metehaninannesiii haklisin artik zaten umursamıyorum kimseyi o nasıl gelmek isterse gerçekten squat yuruyus vs merdiven cikma hic alakası yok 5 aydan beri çabaladık olmayınca olmuyor
metehaninannesiii Ayca0909 bende aynen öyle 12.haftadan beri surekli yaz kis demedeb yuruyus yaptim bak suyunda azalma oldu mesela
Kubra_serkan minikprensimmm123 benimde öyle önden gidiyor şuan hareketli bir sıkıntı yok ve keskin anlaşılıyor
AseLenaMom metehaninannesiii Kızım 33+3′te kanala girmişti şuan 1 buçuk cm açıklıkla 36.haftamızı dolduruyoruz ilaçla erteleniyor ilacı bırakınca doğumum olur mu acaba hemen
Nilya88 Kubra_serkan maşallah kilosu çok iyiyimis ben 37+4 um 3100 kilosu 35 den beri benim ki de baş asagi ama kanala girmemiş daha
Kubra_serkan Nilya88 anladım benim ki girmiş dedi kilo alması için hiç birşey yapmadım çok şükür kendi aldı ☺️🧿
AseLenaMom metehaninannesiii 36′yı doldurmamız gerekiyor o şekilde alabiliriz daha fazla kanalda durursa çocuk strese girebilir dedi pazartesi gidicem konuşulacak
Esra3452 BEnım bebekte kanala girmiş kızlar 36+4 haftalığım acıl sancıdan gittim doktor sancı kesılsin dıye serum taktırdı ama 1cm açıklık var sizce ne kadar sürede Doğum olur tahminen