Didemmmmm Emirasaf-annesi 27+5 son 85 günümüz oğluma kavuşmama🙏🏻💙 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Haticeey Didemmmmm Oyyş günler ne çabuk geçiyor ya peş peşe gidiyoruz 28+3 deyiz kızımla 81 gün kaldı 😁
MerveCeren Emirasaf-annesi şafak son 2 🥰 bitirdik çok şükür kızıma kavuşcam inşallah 💗 gelesi yok zorla getirtcez hanımefendiyi😁🤦🏻♀️
Bir_tospik_beklerken Emirasaf-annesi son 41 hiç bir şikayetim yok sadece bu hafta bel ağrım fazla oluyor ayakta çok kalırsam 😒
Mnkfslyem ulku0707 bacak arasındaki kemiklerin ağrısı çatı ağrısı mu acaba yatarken kalkarken dönerken yürürken ağlayasım geliyo resmen
Busrayilmaz2 Emirasaf-annesi 34+3 39 şafak ama sezeryan olucak 38+2 6 Ekim’de günü beklenmicek muhtemelen 27 28 gün sonrasına denk geliyor 😅miğde yanması ve hafif miğde ağrısı başka şikayet yok benimde oğlum olcak😍
Aziiii 37+4, oğluşumu mutlulukla,huzurla, heyecanla, kucak dolusu sevgiyle bekliyoruz, inşallah çok güzel bir zamanda, çok güzel bir şekilde sağlıkla gelir hepimizin yavrusu 🤗 17 kaldı gibi görünüyor ama paşa ne zaman ister bakacaz
Emine_clk01 Emirasaf-annesi 36+1 iz kızım olacak 20 günümüz kaldı sadece çatı kemiği ağrım var onun haricinde hiçbir sıkıntım yok çok şükür 💝
Aziiii Hahahh12 benimde 37+4 oğlumu bekliyorum. Şimdiye kadar hiç belirti yok, heyecanla dalga bekliyorum 😂