Emirasaf-annesi Hadi bakalım kaç gün kaldı kızlar toplanın ne tür şikayetleriniz var cinsiyetler neler Biz21+3 Erkek bebek Mide yanması bide çabuk yorulma başladı ha bide bazen karnım tezgaha değince çok acıyor unutuyorum arada
metehaninannesiii Emirasaf-annesi 38+3 haftaligiz oglumla doguma son 11 gun ellerde ve ayaklarda acayip sisme var 🤦♀️ayak neyse de ellerim cok ağrıyor
isimsiz1i Emirasaf-annesi 32 gün kaldı ikizler Ama ben kıçımı yerden kaldıramıyorum çok zor ya bana kimse böyle zor olduğunu söylememişti😂😂😂 ikisi kız
ebaliesen Deletedmom93428 aynen bizim de 10 gün kaldı gelesi yok kızımın 🤷🏼♀️😂 hayırlısıyla gelsinler evlatlarımız inşallah 🤲🏻💗
YsmnD metehaninannesiii ellerim 2 gündür bende de var gece acıyla uyandırıyor ne fena bir durum bükemiyorum parmaklarımı
Canseldokur0434 metehaninannesiii Benim de 38+4. Yani doktorun demesine göre 10 gün sonra. Oğlum olacak benim de inşallah.😍🥰
Melisss_93 isimsiz1i canım bende ıkızlere hamıleyım 29+0 nasıl geldın bugune kadar bna ıkızler erken dogar doyorlwr hep erken dogum rıskımde var sureklı yatıyorum
Herseyinhayirlisi isimsiz1i maşallah ne zorluğu var ikinci sorum tek mi cif5 mi ikizler biraz anlatsana bende ikiz 19 +5
[silindi] Emirasaf-annesi son 28 💋 oğluşumla kocamaaaannn olduk koca bir göbek uykusuzluk ağırlık sürekli WC daha bir çok şey ama az kaldı 🙈
Melek3 Emirasaf-annesi 30+3 olduk kızımı bekliyorum 🤗 gece gündüz tekmelerden uyuyamıyorum halsizim pruloton iğne kullanıyorum zor bir süreç benim için 😅 bel ağrısı acayip ayağımın sisi ni falan demiyorm basınca yarilcak gibi hissediyorum o kadar şiş acayip baş ağrım var hiç bişi gözüm kesmiyor dahaa fazla dert yanmak istemiyorum 😅bu kadar yeter
Ferda_sen Melek3 çok fazla baş ağrısı ve o kadar fazla şişlik doktorun normal dediyse sorun yok ama doktora gitmediysen tansiyonuna çok dikkat et
Elf-40 Az önce kontrolden geldim 37 hafta 5günlük olmamız gerekirken 36+5 günlük çıktık üç hafta önce gittiğimde güncellenmişti oysa ki.2408gr demişti kilosuna bugün 2800 çıktı üç haftada 400 gr almış sizce normal mi doktor geriden geliyoruz sanki dedi ben doğum yapmayı beklerken geriye sayıyoruz 😔
balaselinannesi Elf-40 bebekler için devam sütü varya o aradaki farkı kapatıyormuş sabah akşam tüketmiş biri onunki kapanmış aradaki fark
Feyzacbn Elf-40 haftanın geriden gelmesi doğum zamanını değiştirmiyor. Sadece gelişimi için onu demiştir, 2 haftaya kadar ileriden ya da geriden gelmesi normal diye biliyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağ salim canlı 🌸
Nurnlbnt ebaliesen Amiinnn inşaAllah benimde son 10 gün kız erken olur diyip durdu etraftakiler ama hiç gelmeye niyeti yok gibi 😅
Tubiikkoo Emirasaf-annesi maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin bizde 29+4 kız bebiş bekliyoruz ve mide yanmasından bende aşırı muzdaribim . Bel ağrısı ve yorulma bende de var bide nefes daralması konuşurken bile kesiliyor nefesim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Eminkoo Tubiikkoo bende aynı 29+4aynı şeyleri yaşıyoruz güzel şeyler çok şükür birimde kız kısmet olursa 🤩