caghan_annesi Herkese merhaba 😇 6 haftadan bu yana kalçamda batma ağrı oluyo üstüne basıp yürüyemez hale geliyorum genelde son zamanda yaşanır derler ama ben baya erken başladım yaşayan var mı normal mi bu durum çok merak ediyorum😕
SemaNurEmir caghan_annesi bende de oluyor genellikle uzun sureli ayakta kaldigimda batiyor resmen bazen yurumekte zorlaniyorum
Asil28 caghan_annesi benimde sol kalça üstünde oldu bugün 4+6 dayız daha. Aşırı oturmaktan da oluyor mu acaba? İlk bebeğimi kaybettim o yüzden bir şey olacak diye çok korkuyorum 😔😔
Zeynepssss caghan_annesi canım bende de çok oluyordu doktora söylemiştim kalsiyum eksikliği yapar dedi bol bol yoğurt ye dedi yedim geçti gerçekten
caghan_annesi SemaNurEmir SemaNurEmir evet resmen kitleniyo bıçak saplanır şekilde bir acı🥺 umarım çabuk geçer 🙄
caghan_annesi Asil28 Asil28 bence kötüyü düşünmeyelim ben yarın doktora kalp sesi duymak için gidicem ve bunu sorucam hemen size de bilgi veririm 🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri çektiğimiz her şeye değer😇
Busrasar Doktorunuza söylerseniz magosit verebilir benimde vardı magosit baya rahatlattı maden suyu için süt için bu tarz ağrılara iyi gelecektir
SemaNurEmir caghan_annesi bende biraz kilo var ben kilo ile ilgilidir diyordum ama demekki alakasi yokmus bende pazartesi gidecegim bende bi sorayim bakayim
Asil28 caghan_annesi tamam canım inşallah kalp atışını duyarsın duymazsanda üzülme 9. Haftaya kadar duyuluyormuş. Haber bekliyorum 🙏
caghan_annesi Zeynepssss hemen yoğurt yemeyi çoğaltmam lazım 😅 teşekkür ederim canım ya korkulacak bi durum yok gibi o zaman
Asil28 Zeynepssss ben çok yoğurt yiyorum ama çok ağrım oldu bugün. Hem bel hem makata kadar batma oluyor
Asil28 Zeynepssss doktorum tahlillerimi yaptı her şey normal dedi. Sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. İlk bebeğimi kaybettiğim için önlem amaçlı coraspirin başladı