Hayal0102 Elifffim amin inşallah bol bol dinlenin elinizi karnınıza koyup salâvat çekin inşallah bir şey olmaz 😊
milayerli catwalk eğer değerin düzenli arttığını görürse dusuk önleyici ilaç veriyor. Benimde soluk pembe kanamam vardı değer 2 katına çıkıyor mu diye 1 hafta 2 güne bir kan verdim. Düzenli artış çıkınca progestan verdi fitil olarak kullandım şükür kesildi.
catwalk milayerli evet evet değer düzenli arttı ama lekelenme kesildi.her ihtimale karşı verdi.olursa kullan dedi.cuma günü kontrole çağırdı.hakkımızda hayırlısı.çok teşekkür ederim.
milayerli catwalk ufacık bi leke bile görürseniz başlayın progestan hormonu bebek ve rahim icin çok yararlıdır, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻
Elifffim Elifffim bana bugün çoğalta bilirsin dedi sabah akşam al dedi baş dönmesi mide bulantısı yapabilir dedi vajinal yoldan da alınabilirmiş dedi dedim doktor
Elifffim Ptrck1221 banada sabah akşam alabilirsin dedi arası 12 olsun dedi vajinal yoldan alınabilirmiş mide bulantısı baş dönmesi yapabilir dedi çünkü
Elifffim Ptrck1221 prulaton depot mu bana aktif olmadığı sürece gerek yok dedi bugün bende yazmasını istedim yazmadı progestanı günde 2 al dedi