Minnakkurabiyeveannesi27 Papatya-Kokusu benimde üç genimde sıkıntı var ilk gebeligim düşükle sonuçlandı o yüzden genetik test yaptirdim ve hamileliğimde bu ilacı kullanmak zorundayim
Papatya-Kokusu Minnakkurabiyeveannesi27 bu ilaçlar çok pahalı devletin karşılaması lazım sağlık sonuçta kimse keyfinde iğne almıyor ama işte
Cidella Nilcee Bana verebilir misiniz? Koronayim ve bu iğneyi kullanmam gerekiyormuş karantinam geçse de ve tüp bebekle gebe kaldım
Nilcee Cidella tm sze gönderebilirim kargo karsılıgı ödersiniz ama kutuyu açtım bebegimin ismini ayını yazdım yanına öyle durumlarda paylasmak için
Drgebe Sırf içiniz rahatlasın doktorla ilgili bir durum değil diye yazmıştım genelde çok yorum yapmam post altlarına, doktorum ben de bugün iyilik yapasım tuttu açıklama yaptım ama komik bir durum oluştu😅
Minnakkurabiyeveannesi27 Drgebe hiç komik bir durum değil ama hani gucumuz yetse paramız olsa zaten sıkıntı yok ama olmadığı için böyle yaziyoruz
Minnakkurabiyeveannesi27 Papatya-Kokusu aynen öyle bende ona sinir oluyorum zaten benim evladının hayatı tehlikeye giriyor ben ilk bebeğimi kaybettim yani rabbim bir daha aynı şeyleri yasatmasin
Papatya-Kokusu Minnakkurabiyeveannesi27 Covid patladığı zamanda piyasada yoktu bu ilaçlar covid geçirenlere hastanedekilere veriyorlardı eczaneden bulamıyorduk çünkü biz insan değiliz bizim canımızın değeri yokmuş gibi çok sinirleniyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 Papatya-Kokusu aynen canım benim insan değeri kalmadı ki hiçbir şekilde ölen ölsün kalan kalsın diyorlsr resmen benim 3 genimde sıkıntı var ilk bebeğim düştü ona rağmen diyor doktor bana kullanmana bile gerek yok bu ilacı sen kendi kendine sorun arıyorsun diyor buradaki insanlar tek geninde sıkıntı olmasına rağmen aman ha kullanın bırakmayın ilacınızı diyorlar çünkü sonucu kötü oluyor
Papatya-Kokusu Minnakkurabiyeveannesi27 Öyle doktorlardan uzak durun bazıları enerji sömürüyor rabbim doktorunda hayırlısını cıkarsın karsımıza
blueberyy00 Minnakkurabiyeveannesi27 evet sanirm.isine gelmiyor yoksa gayet rahat yazabilir ben bir yıl süresi var raporun geçen yıl yazılmıştı Mayıs’ta bitti şimdi yeniden hamileyim doktorum tekrar yazdı rapor tekrar bir yıl raporluyum tamamen ücretsiz alıyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 blueberyy00 ben o kadar söyledim bana senin yüzünden ceza yiyemem dedi bende hocam bende ki rahatsızlık kesin hatta bu yüzden ben bebeğimi kaybettim dedim ona rağmen öyle iş olmaz dedi
blueberyy00 Minnakkurabiyeveannesi27 saçmalamış resmen başka doktora gidebilirsin ne kadar ödüyorsun şu an almak icin
Minnakkurabiyeveannesi27 blueberyy00 3 kutu için aylık 140 TL ödüyorum canım acaba şuan rapor varya başka doktora gitsem tekrar rapor yazabilirmi
blueberyy00 Minnakkurabiyeveannesi27 bilmiyorum inan ki bende bir almaya 3 kutu alıyorum içinde 10 tane her birinin aylık yani
sessiz_oyuncu Minnakkurabiyeveannesi27 oda olanı yazmış aslında sonuöta tecrübesi neyse onu yazmış ama biz zaten özele gidip ayrı para ödediğimiz için zorlanıyoruz o yüzden başka çözüm arıyoruz. Sen başka bi doktora gidip muayne olup rica edeblirsin belki yardımcı olur.